Casper Nirvana NB 65 derece

taylanbektas

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bilgisayarım yaklaşık 5 ay önce birden oyunları kasmaya başladı sıcaklıklar 65 derece civarı. Bilgisayarım : CASPER NIRVANA NB 15.6 (CMD.2670-8L35P) Termal macun yenilettim , fan temizliği yapıldı ama düzelmedi. Bende bunu servise verdim servis bana fan işlemciyi soğutmuyor fanın yeri oynatıldı falan bi şeyler dedi üstüne para almak için yeni sistem kuralım falan dedi. Bende kabul etmeyince sadece fanı düzelttiler ve benden 30 lira aldılar. 2 gün sonra bilgisayar yeniden eski haline döndü. Neden böyle oluyor ? Bir daha servise göndersem gene boşa para alacaklar nasıl düzelteceğim ben bunu ? :(

Onlar 2 günlüğüne olsa bile nasıl düzeltti sizce :(

Bir de çok biliyormuş gibi bana bilgisayarında virüs vardır diyor ! Götürmeden formatladım bilgisayarı driverler falan tam. İçinde sadece League of Legends var. Dedim nasıl virüs var sadece lol var bunun içinde ? Nerden indirdin dedi kendi sitesinden dedim. Olsun orda da virüs var git format at dedi çıldıracağım böyle saçmalık mı olur !? :mad:

Arkadaşlar bir bakın lütfen belki bir çözümü vardır nasıl böyle bir saçmalık olabilir ki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı