E emrekorkut2121 Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 37 28 Ocak 2020 #1 Cihazımın fan kanatları kırık o yüzden yeni fan alacağım ama bulamadım. Lütfen yeni fan nereden alabilirim? Yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2020
Cihazımın fan kanatları kırık o yüzden yeni fan alacağım ama bulamadım. Lütfen yeni fan nereden alabilirim? Yardımcı olun.
2 239547 Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 1.258 Makaleler 3 Çözümler 9 28 Ocak 2020 #2 Altındaki etiketin resmini paylaşırsan iyi olur. Artı 0 Eksi
KS KS E emrekorkut2121 Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 37 28 Ocak 2020 #3 239547 dedi: Altındaki etiketin resmini paylaşırsan iyi olur. Genişletmek için tıkla... altındaki etiketide malesef söktüm acaba başka casper nirvana fanı bu laptopa olurmu? Artı 0 Eksi
239547 dedi: Altındaki etiketin resmini paylaşırsan iyi olur. Genişletmek için tıkla... altındaki etiketide malesef söktüm acaba başka casper nirvana fanı bu laptopa olurmu?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 28 Ocak 2020 #4 emrekorkut2121 dedi: altındaki etiketide malesef söktüm acaba başka casper nirvana fanı bu laptopa olurmu? Genişletmek için tıkla... Knk Olmaz Emir Bozat dedi: Knk Olmaz Genişletmek için tıkla... Her Casper Nirvana Bilgisayarının Fanları Farklıdır Artı 0 Eksi
emrekorkut2121 dedi: altındaki etiketide malesef söktüm acaba başka casper nirvana fanı bu laptopa olurmu? Genişletmek için tıkla... Knk Olmaz Emir Bozat dedi: Knk Olmaz Genişletmek için tıkla... Her Casper Nirvana Bilgisayarının Fanları Farklıdır
KS KS E emrekorkut2121 Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 37 28 Ocak 2020 #5 Emir Bozat dedi: Knk Olmaz Her Casper Nirvana Bilgisayarının Fanları Farklıdır Genişletmek için tıkla... ama laptopun fanına baya benziyo casper nirvana a15 fan aldım int den 30 tl Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Knk Olmaz Her Casper Nirvana Bilgisayarının Fanları Farklıdır Genişletmek için tıkla... ama laptopun fanına baya benziyo casper nirvana a15 fan aldım int den 30 tl
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 28 Ocak 2020 #6 emrekorkut2121 dedi: ama laptopun fanına baya benziyo casper nirvana a15 fan aldım int den 30 tl Genişletmek için tıkla... Sıkıntı Çıkabilir Benzemekle Olmaz Taksan Bile Anakart Okumayabilir Ama Genede Bi Dene Artı 0 Eksi
emrekorkut2121 dedi: ama laptopun fanına baya benziyo casper nirvana a15 fan aldım int den 30 tl Genişletmek için tıkla... Sıkıntı Çıkabilir Benzemekle Olmaz Taksan Bile Anakart Okumayabilir Ama Genede Bi Dene
KS KS E emrekorkut2121 Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 37 28 Ocak 2020 #7 Emir Bozat dedi: Sıkıntı Çıkabilir Benzemekle Olmaz Taksan Bile Anakart Okumayabilir Ama Genede Bi Dene Genişletmek için tıkla... şey benim fan 4 pinli baktım bununda 4 pinli kalınlık ve noyut olarakta aynılar aldım hemen öle okumamazlık yapmaz fanda Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Sıkıntı Çıkabilir Benzemekle Olmaz Taksan Bile Anakart Okumayabilir Ama Genede Bi Dene Genişletmek için tıkla... şey benim fan 4 pinli baktım bununda 4 pinli kalınlık ve noyut olarakta aynılar aldım hemen öle okumamazlık yapmaz fanda