S SoloTURKSs Hectopat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2017 #1 Merhabalar, internette çok araştırdım ama cihazıma uygun RAM ve ekran kartını bulamadım. Bana yardımcı olabilecek var mıdır? Ürün kodu: CASPER NİRVANA NB 15,6 Model: CSD Spec :GT940 Arkada yazan yeri aynen yazdım, başka bilgi isterseniz verebilirim şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2017
Merhabalar, internette çok araştırdım ama cihazıma uygun RAM ve ekran kartını bulamadım. Bana yardımcı olabilecek var mıdır? Ürün kodu: CASPER NİRVANA NB 15,6 Model: CSD Spec :GT940 Arkada yazan yeri aynen yazdım, başka bilgi isterseniz verebilirim şimdiden teşekkürler.
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2017 #2 Casper'ın laptoplarında bildiğim kadarıyla ekran kartı takamıyorsun. Fakat RAM takabiliyorsun diye biliyorum boş slot varsa.
Casper'ın laptoplarında bildiğim kadarıyla ekran kartı takamıyorsun. Fakat RAM takabiliyorsun diye biliyorum boş slot varsa.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 5 Temmuz 2017 #3 Bende de aynı laptop var. Ekran kartını değiştiremezsiniz. RAM olayını tam bilmiyorum, ancak size tavsiyem satıp güzel bir sistem toplamanız. Zaten ekran kartı takanız da şuanki haline yetmeyen soğutma bloğu bu sefer hiç yetmeyecek.
Bende de aynı laptop var. Ekran kartını değiştiremezsiniz. RAM olayını tam bilmiyorum, ancak size tavsiyem satıp güzel bir sistem toplamanız. Zaten ekran kartı takanız da şuanki haline yetmeyen soğutma bloğu bu sefer hiç yetmeyecek.