S Salih Aksu Hectopat Katılım 15 Kasım 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2016 #1 Casper Nirvana NB H36y bulunmakta. Teknik özellikleri ; İntel pentium 2.00 GHz 2.00 GHz 8 GB RAM İntel Graphics ekran kartı onboard galiba Ve şuan Win 7 yüklü bir kasma şikayetim yok. Ben mac os kurmak istiyorum. Casperın bu modelinde sürücü sıkıntısı yaşar mıyım ? Sürücü bulabilir miyim veya indirebileceğim bir sürücü sitesi var mı? Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2016
Casper Nirvana NB H36y bulunmakta. Teknik özellikleri ; İntel pentium 2.00 GHz 2.00 GHz 8 GB RAM İntel Graphics ekran kartı onboard galiba Ve şuan Win 7 yüklü bir kasma şikayetim yok. Ben mac os kurmak istiyorum. Casperın bu modelinde sürücü sıkıntısı yaşar mıyım ? Sürücü bulabilir miyim veya indirebileceğim bir sürücü sitesi var mı? Teşekkürler
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2016 #2 İşlemci modelin tam olarak nedir?
S Salih Aksu Hectopat Katılım 15 Kasım 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2016 #3 montezuma dedi: İşlemci modelin tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Pegatron HM55 olması gerek
montezuma dedi: İşlemci modelin tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Pegatron HM55 olması gerek
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2016 #4 Bu anakart. İşlemci dedim ben. İntel pentium=???
S Salih Aksu Hectopat Katılım 15 Kasım 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2016 #5 montezuma dedi: Bu anakart. İşlemci dedim ben. İntel pentium=??? Genişletmek için tıkla... Pentium p6100 hocam
montezuma dedi: Bu anakart. İşlemci dedim ben. İntel pentium=??? Genişletmek için tıkla... Pentium p6100 hocam
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2016 #6 Grafik modelin desteklenmiyor.
S Salih Aksu Hectopat Katılım 15 Kasım 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #7 montezuma dedi: Grafik modelin desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Grafik desteklemez ise ne olur
montezuma dedi: Grafik modelin desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Grafik desteklemez ise ne olur
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #8 Salih Aksu dedi: Grafik desteklemez ise ne olur Genişletmek için tıkla... Cevabım gayet açık. Sen yinede deneyebilirsin. Sonucu da burada paylaşırsan sevinirim.
Salih Aksu dedi: Grafik desteklemez ise ne olur Genişletmek için tıkla... Cevabım gayet açık. Sen yinede deneyebilirsin. Sonucu da burada paylaşırsan sevinirim.
S Salih Aksu Hectopat Katılım 15 Kasım 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #9 montezuma dedi: Cevabım gayet açık. Sen yinede deneyebilirsin. Sonucu da burada paylaşırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam tabiki paylaşırım iatkos'u bulamadım ve benim biosumda gerekli ayarlamalar yok nasıl yapıcam.
montezuma dedi: Cevabım gayet açık. Sen yinede deneyebilirsin. Sonucu da burada paylaşırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam tabiki paylaşırım iatkos'u bulamadım ve benim biosumda gerekli ayarlamalar yok nasıl yapıcam.