Casper Nirvana NHS.3470-8T75V Desktop Mac OS Kurma

efeaydin1987

Hectopat
Daha fazla  
Bu arada bir sorum olacak. Ben yukarıda özellikleri yazan Casper Nirvana Desktop'a El capitan yerine iAtkos ML2 kurabilir miyim? Ya da El Capitan'ı nasıl kuracağımı anlatır mısınız? Çünkü ben iAtkos ML2'yi kurdum kurulum bitti ve kurulumun başarıyla sona erdiğini gösteren timsah geldi. Sonra açılırken Apple logosunda takıldı. Bekledim ama hiç bir sonuç alamadım. Ben bilgisayarımın modelini tam olarak atsam iAtkos ML2 veya El Capitan kurmama yardımcı olur musunuz? (Özel Bilgi: Bu arada Apple firmasını çok sevdiğim için iPhone kullanıyorum ancak Mac veya Macbook alamadığım için bu soruları soruyorum. )
( Şuan bende iAtkos ML2 dmg dosyası ve El Capitan raw dosyası var.)

Bu arada ben El Capitan kurmayı bir kaç kere denedim ama hiç beceremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
-Intel Core i5 3470 3.20 Ghz
-Nvidia Geforce GT630
-8 GB Ram
-1TB hafıza
Başka ne kaldı bilemiyorum.
Not: Ekran Kartım 2-3 ay sonra değişebilir. ama daha karar verilmedi. (değişmeyedebilir.)

Ben kurulum ekranına ulaşamıyorum. Clover geliyor kurulum imajını seçiyorum gelmiyor. Şuan işteyim eve gidince tekrar deneyeceğim. Olmazsa geri dönerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Videodaki gibi oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS ayarlarının doğru olduğundan emin ol. Kurulum imajı linkinden BIOS ayarlarını bulabilirsin.
Sistemi Legacy olarak boot et.
SATA portlarının yerini değiştirerek dene.
USB 3.0 kullanıyorsan USB 2.0 ile dene.

BIOS ayarlarım doğru. Sistemi UEFI olarak boot ediyordum. Legacy
deneyeceğim. USB 2.0 kullanıyorum.

Kextlerle ilgili olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…