efeaydin1987 Hectopat Katılım 17 Şubat 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2016 #21 Aynı sorunu almaya devam ediyorum. USB belleği seçiyorum. Kurulum ekranı gelmiyor ve bilgisayar yeniden başlıyor.
Aynı sorunu almaya devam ediyorum. USB belleği seçiyorum. Kurulum ekranı gelmiyor ve bilgisayar yeniden başlıyor.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2016 #22 BIOS ayarlarını şu şekilde tekrar yaparak dene: Başlamadan önce BIOS ayarlarınızı öntanımlı ayarlara çekin (Load Default Settings). SATA: AHCI olarak ayarlayın VT-D: Disable olarak ayarlayın EHCI Hand-off / xHCI Hand-off: Enable olarak ayarlayın. xHCI Mode: Smart Auto Secureboot: Disable (Other OS) olarak ayarlayın CFG-Lock= Disable Boot Option Priorities: UEFI USB olarak ayarlayın. Yada UEFI and Legacy.
BIOS ayarlarını şu şekilde tekrar yaparak dene: Başlamadan önce BIOS ayarlarınızı öntanımlı ayarlara çekin (Load Default Settings). SATA: AHCI olarak ayarlayın VT-D: Disable olarak ayarlayın EHCI Hand-off / xHCI Hand-off: Enable olarak ayarlayın. xHCI Mode: Smart Auto Secureboot: Disable (Other OS) olarak ayarlayın CFG-Lock= Disable Boot Option Priorities: UEFI USB olarak ayarlayın. Yada UEFI and Legacy.
efeaydin1987 Hectopat Katılım 17 Şubat 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2016 #23 Yaptım ama olmadı.
efeaydin1987 Hectopat Katılım 17 Şubat 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2016 #24 Zaten bende VT-D yok EHCI Hand-off, xHCI Hand-off xHCI Mode ve CFG Lock yok. Diğer ayarları yaptım. Ama aynı şekilde USB'yi seçiyorum, yazılar geliyor ve bilgisayar yeniden başlıyor.
Zaten bende VT-D yok EHCI Hand-off, xHCI Hand-off xHCI Mode ve CFG Lock yok. Diğer ayarları yaptım. Ama aynı şekilde USB'yi seçiyorum, yazılar geliyor ve bilgisayar yeniden başlıyor.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2016 #25 Bilemiyorum. BIOS kısıtlı olmasından kaynaklı olabilir.
efeaydin1987 Hectopat Katılım 17 Şubat 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2017 #26 Nasıl çözebilirim. Mac OS X kurmayı çok istiyorum. Sinirim bozuldu. Kurulmuyor lütfen yardım edin! Peki Sierra deneyebilir miyim?
Nasıl çözebilirim. Mac OS X kurmayı çok istiyorum. Sinirim bozuldu. Kurulmuyor lütfen yardım edin! Peki Sierra deneyebilir miyim?