Casper Nirvana Notebook Flight Simulator X'de ara sıra oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Erennn07

Femtopat
Daha fazla  
RAM
4 GB DDR3 1599 MHz 11.0 CL
Ekran kartı
Intel(R) HD Graphics
Anakart
CASPER NIRVANA NOTEBOOK v1.0
İşlemci
Intel Celeron CPU N3060 @ 1.60GHz
Merhaba, Flight Simulator X oynuyorum, ara sıra uçağı uçururken oyunun ortasında hata vermeden masaüstüne atıyor.
Bir çözüm bulamadım, basit çözümler olsa da onların işe yarayacağını pek sanmıyorum, ne yapmam gerekli bilmiyorum.

Bu konuda bana yardımcı olursanız ve ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok ama çok sevinirim.

Anladım, ama grafiği düşürürsem ve performans moduna alırsam düzelir mi acaba?
Bu arada benim batarya sorunum var şarjda oynuyorum çıkarsa pat diye kapanıyor pil yüzdem %0'larda performans moduna alırsam bir sorun çıkar mı acaba?

İşlemcin çıkabildiği değerde çalışıyor oyun açıkken pek bişe yaramaz ama deneyebilirsin en azından fps artışı alırsın.

Peki gerekli ayarları yaparsam bu işlemcide bile düzelir mi?
Ve ayrıca benim batarya sorunlu şarjda oynuyorum, yine de performansa alırsam bir sorun olur mu? (iki soruyu aynı anda sormuşum kusura bakmayın.)

Peki gerekli ayarları yaparsam bu işlemcide bile düzelir mi?
Ve ayrıca benim batarya sorunlu şarjda oynuyorum, yine de performansa alırsam bir sorun olur mu? (iki soruyu aynı anda sormuşum kusura bakmayın.)
İşlemci artık yetersiz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…