kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 26 Ekim 2020 #1 Gerçekten merak ediyorum. Acaba Türkiye'de bir ben mi aldım bu PC'yi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2020
Abrams Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 820 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #2 Casper pişmanlıktır. Normal Casper Nirvana NB kullanıyorum ben. Sistem iyi, malzeme kalitesi kötü ve şirket ilgisi sıfır.
Casper pişmanlıktır. Normal Casper Nirvana NB kullanıyorum ben. Sistem iyi, malzeme kalitesi kötü ve şirket ilgisi sıfır.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 26 Ekim 2020 #3 Abrams dedi: Casper pişmanlıktır. Normal Casper Nirvana NB kullanıyorum ben. Sistem iyi, malzeme kalitesi kötü ve şirket ilgisi sıfır. Genişletmek için tıkla... Ben bu PC'yi 5 aydır kullanamıyorum. Soğutma borusu dünyadakı hiç bir yerde yok. Artık kafayı yiyeceğim.
Abrams dedi: Casper pişmanlıktır. Normal Casper Nirvana NB kullanıyorum ben. Sistem iyi, malzeme kalitesi kötü ve şirket ilgisi sıfır. Genişletmek için tıkla... Ben bu PC'yi 5 aydır kullanamıyorum. Soğutma borusu dünyadakı hiç bir yerde yok. Artık kafayı yiyeceğim.