ÖmerTemiz21 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2017 #1 Önceklikle herkese merhaba, bayağıdır böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Son 2 aydır PC RAM'i %50'lerin üstünde kullanıyor, bunun sebebini araştırdım fakat bir çare bulamadım lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler. Kullandığım PC Casper Nirvana One W10.1. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2017
Önceklikle herkese merhaba, bayağıdır böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Son 2 aydır PC RAM'i %50'lerin üstünde kullanıyor, bunun sebebini araştırdım fakat bir çare bulamadım lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler. Kullandığım PC Casper Nirvana One W10.1.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2017 #2 Sistem özelliklerini belirt? Bilgisayarın ne kadar RAM ihtiyacı varsa bilgisayar o kadar RAM harcama gereksinimi duyar. Oyun falan oynuyor musun?
Sistem özelliklerini belirt? Bilgisayarın ne kadar RAM ihtiyacı varsa bilgisayar o kadar RAM harcama gereksinimi duyar. Oyun falan oynuyor musun?
ÖmerTemiz21 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #3 BERWAR dedi: Sistem özelliklerini belirt? Bilgisayarın ne kadar RAM ihtiyacı varsa bilgisayar o kadar RAM harcama gereksinimi duyar. Oyun falan oynuyor musun? Genişletmek için tıkla... 4 gb ram var oyun oynuyorum fakat normal masaüstünde bile ram %50 70 arası gidip geliyo
BERWAR dedi: Sistem özelliklerini belirt? Bilgisayarın ne kadar RAM ihtiyacı varsa bilgisayar o kadar RAM harcama gereksinimi duyar. Oyun falan oynuyor musun? Genişletmek için tıkla... 4 gb ram var oyun oynuyorum fakat normal masaüstünde bile ram %50 70 arası gidip geliyo