Skyline34 Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 424 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni ve Grafiker 30 Eylül 2017 #1 Casper Nirvana laptopuma OS X El Capitan kurdum fakat Wi-Fi'yi kendi algılamadı acaba desteklemiyor mu? Birde ses için gerekli Kext'i nereden bulabilirim, Wi-Fi içinde bulabilir miyim? Şimdiden Teşekkürler. Özellikler; İ5-2450M Intel HD300 - GT520M 8GB RAM Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2017
Casper Nirvana laptopuma OS X El Capitan kurdum fakat Wi-Fi'yi kendi algılamadı acaba desteklemiyor mu? Birde ses için gerekli Kext'i nereden bulabilirim, Wi-Fi içinde bulabilir miyim? Şimdiden Teşekkürler. Özellikler; İ5-2450M Intel HD300 - GT520M 8GB RAM
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 2 Ekim 2017 #2 Bu arada cihazınızın tam modelini belirtir misiniz? Chris1111 yayınladığı VoodooHDA kurulum pkg' si. Kurulum Paketi indirme linki: Dropbox - VoodooHDA 2.8.9 Clover.pkg Son düzenleme: 2 Ekim 2017
Bu arada cihazınızın tam modelini belirtir misiniz? Chris1111 yayınladığı VoodooHDA kurulum pkg' si. Kurulum Paketi indirme linki: Dropbox - VoodooHDA 2.8.9 Clover.pkg
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 5 Ekim 2017 #3 Wi-Fi kartınız uyumlu değil. Harici Wi-Fi satın alabilirsiniz.
Skyline34 Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 424 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni ve Grafiker 30 Ocak 2018 #4 Çok geç olasa da söylemek istiyorum kerekli kext'i buldum ve hallettim.
B brkcncbn Hectopat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #5 Hocam merhaba bende de casper laptop var ama ben bi türlü yükleyemedim. Bana yardımcı olabilir misin?
Hocam merhaba bende de casper laptop var ama ben bi türlü yükleyemedim. Bana yardımcı olabilir misin?
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 7 Şubat 2018 #6 brkcncbn dedi: Hocam merhaba bende de casper laptop var ama ben bi türlü yükleyemedim. Bana yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Karşılaştığın sorun her neyse yeni bir konu açarak, detaylı sistem bilgisi ile problemi yazarsan daha sağlıklı yardımcı oluruz.
brkcncbn dedi: Hocam merhaba bende de casper laptop var ama ben bi türlü yükleyemedim. Bana yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Karşılaştığın sorun her neyse yeni bir konu açarak, detaylı sistem bilgisi ile problemi yazarsan daha sağlıklı yardımcı oluruz.