Casper Nirvana S500 alınır mı?

Mustafa Berat

Centipat

• Intel i5 10.nesil işlemci
  • Intel UHD Graphics 620
  • 16 GB 2400MHz RAM
  • 240GB M.2 SSD
  • Fiyat: 3483TL
Bu laptop sizce alınır mı? Ekran kartı iyi midir? LOL gibi oyunlarda kaç FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak casper markasını önermiyorum, bu laptopta harici ekran kartı bulunmuyor yani işlemcinin grafik işlemcisini kullanıyor. Bu laptop daha çok günlük işler ofis programları ile çalışmak için uygun. Lol tarzı oyunları oynatacaktır ama nasıl bir performans alırsınız bilmiyorum. Muhtemelen düşük ayarlarda 30 fps üstü alırsınız.

Harici ekran kartı olmayan bir laptop üzerinde lol oynarsanız (oynayamazsınız keyif alarak), o oyun çok keyifli olmayacaktır. 3600 TL vererek şu modeli almanız daha iyi bence, casper tecrübelerim şu ana kadar hiç iyi olmadı. i5 8. nesil 256 ssd nvidia geforce mx110 o fiyat aralığında daha rahat oynamanızı sağlayacaktır. O yüzden bu modele göz atabilirsiniz.

O casper leptopun mx230 lu olan versiyonuda var yani 10. nesil i5 ve mx230 lu bir leptop. Onu önerirmisiniz peki. Ve lenevo nun ekran kartı mx230 dan iyimidir ben pek anlamamda böyle şeylerden

O casper leptopun mx230 lu olan versiyonuda var yani 10. nesil i5 ve mx230 lu bir leptop. Onu önerirmisiniz peki. Ve lenevo nun ekran kartı mx230 dan iyimidir ben pek anlamamda böyle şeylerden
hocam önerir miyim, yani ben olsam açık söylemek gerekirse almazdım. gönlüm rahat etse inanın alın derdim, ama benim de içim rahat etmeyecek. onun yerine aciliyeti yoksa, bir iki ay daha bekleyin para koymaya çalışın üstüne indirim yakalamaya çalışın, öylesi daha sağlıklı olacaktır. çünkü ben öğrenciyim hani, kendim yazın çalıştım falan öyle bir şekilde aldım. başka sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz. Ayrıca HP Pavilion 15-CX0038NT Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD GTX1050 alabilecek durumdaysanız önerebileceğim bir laptopdur.

Son düzenleme:
bence beklenmeli 10. nesil diğer notebooklar çıksın piyasaya rekabet ortaya çıksın güzel fiyattan alırsın amacın oyun oynamaksa bu notebook sana göre dğil yinede seçim senin

Eline hiç Casper Nirvana S500 geçmemiş insanlar Casper adına yorum yapıyor. İyimiş yerli mallar her zaman çöp tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…