T Tuatha De Yoctopat Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #1 Casper Nirvana S500 bilgisayarımın BIOS menüsünde boot prıorıty ve boot option yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-10-21 saat 21.03.42_24dc9966.jpg 110,5 KB · Görüntüleme: 28
Casper Nirvana S500 bilgisayarımın BIOS menüsünde boot prıorıty ve boot option yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Blacksidemre 22 Ekim 2025 Tuatha De dedi: BIOS'u güncellemek dışında her yolu denedim yine de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncelleyelim.
Tuatha De dedi: BIOS'u güncellemek dışında her yolu denedim yine de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncelleyelim.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.007 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 22 Ekim 2025 #2 Secure Boot’u kapatın. UEFI/Legacy ayarını "Legacy" konumuna getirin. Gerekirse BIOS'u son sürüme güncelleyin. Artı 0 Eksi
Secure Boot’u kapatın. UEFI/Legacy ayarını "Legacy" konumuna getirin. Gerekirse BIOS'u son sürüme güncelleyin.
KS KS T Tuatha De Yoctopat Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #3 Blacksidemre dedi: Secure Boot'u kapatın. UEFI/Legacy ayarını "legacy" konumuna getirin. Gerekirse BIOS'u son sürüme güncelleyin. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncellemek dışında her yolu denedim yine de gelmiyor. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Secure Boot'u kapatın. UEFI/Legacy ayarını "legacy" konumuna getirin. Gerekirse BIOS'u son sürüme güncelleyin. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncellemek dışında her yolu denedim yine de gelmiyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.007 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 22 Ekim 2025 #4 Tuatha De dedi: BIOS'u güncellemek dışında her yolu denedim yine de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncelleyelim. Artı 0 Eksi Çözüm
Tuatha De dedi: BIOS'u güncellemek dışında her yolu denedim yine de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncelleyelim.
KS KS T Tuatha De Yoctopat Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #5 Blacksidemre dedi: BIOS güncelleyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.156 Makaleler 60 Çözümler 850 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #6 Casper pek BIOS vermez. Verdi mi size? Sorun devam ederse direkr boot Menu'ye girmeyi dene. ESC'ya da F12 olabilir boot tuşu. O şekilde denersin. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2025 Artı 0 Eksi
Casper pek BIOS vermez. Verdi mi size? Sorun devam ederse direkr boot Menu'ye girmeyi dene. ESC'ya da F12 olabilir boot tuşu. O şekilde denersin.