T Tuatha De Yoctopat Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:24 #1 Casper Nirvana S500 bilgisayarımın BIOS menüsünde boot prıorıty ve boot option yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-10-21 saat 21.03.42_24dc9966.jpg 110,5 KB · Görüntüleme: 8
Casper Nirvana S500 bilgisayarımın BIOS menüsünde boot prıorıty ve boot option yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kek günü Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.685 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul Dün 13:29 #2 Secure Boot’u kapatın. UEFI/Legacy ayarını "Legacy" konumuna getirin. Gerekirse BIOS'u son sürüme güncelleyin. Artı 0 Eksi
Secure Boot’u kapatın. UEFI/Legacy ayarını "Legacy" konumuna getirin. Gerekirse BIOS'u son sürüme güncelleyin.
KS KS T Tuatha De Yoctopat Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:39 #3 Blacksidemre dedi: Secure Boot'u kapatın. UEFI/Legacy ayarını "legacy" konumuna getirin. Gerekirse BIOS'u son sürüme güncelleyin. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncellemek dışında her yolu denedim yine de gelmiyor. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Secure Boot'u kapatın. UEFI/Legacy ayarını "legacy" konumuna getirin. Gerekirse BIOS'u son sürüme güncelleyin. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncellemek dışında her yolu denedim yine de gelmiyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kek günü Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.685 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul Dün 13:43 #4 Tuatha De dedi: BIOS'u güncellemek dışında her yolu denedim yine de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncelleyelim. Artı 0 Eksi
Tuatha De dedi: BIOS'u güncellemek dışında her yolu denedim yine de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncelleyelim.
KS KS T Tuatha De Yoctopat Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:48 #5 Blacksidemre dedi: BIOS güncelleyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.512 Makaleler 60 Çözümler 820 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:24 #6 Casper pek BIOS vermez. Verdi mi size ? Sorun devam ederse direkr boot menu'ye girmeyi dene. Esc yada F12 olabilir boot tuşu. O şekilde denersin. Artı 0 Eksi
Casper pek BIOS vermez. Verdi mi size ? Sorun devam ederse direkr boot menu'ye girmeyi dene. Esc yada F12 olabilir boot tuşu. O şekilde denersin.