Emre3440 Zeptopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 10 16 Şubat 2024 #1 Bende Casper Nirvana S500 var. Şarjı bozuldu Trendyol'dan şarj sipariş edeyim dedim bir sürü çıktı ve farklıları çıktı. Benim hangisini sipariş etmem lazım yardımcı olur musunuz?
Bende Casper Nirvana S500 var. Şarjı bozuldu Trendyol'dan şarj sipariş edeyim dedim bir sürü çıktı ve farklıları çıktı. Benim hangisini sipariş etmem lazım yardımcı olur musunuz?
Ksgbw21 Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #2 Amper ve watt değerlerine dikkat et düşük olmasın yüksek olabilir onun dışında orijinal almayacaksan Hadronn marka bulursan alabilirsin.
Amper ve watt değerlerine dikkat et düşük olmasın yüksek olabilir onun dışında orijinal almayacaksan Hadronn marka bulursan alabilirsin.
Emre3440 Zeptopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 10 16 Şubat 2024 #3 Ksgbw21 dedi: Amper ve watt değerlerine dikkat et düşük olmasın yüksek olabilir onun dışında orijinal almayacaksan hadronn marka bulursan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onları nasıl anlıycam PC'de hiç açılmıyor bu arada şarjı yok.
Ksgbw21 dedi: Amper ve watt değerlerine dikkat et düşük olmasın yüksek olabilir onun dışında orijinal almayacaksan hadronn marka bulursan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onları nasıl anlıycam PC'de hiç açılmıyor bu arada şarjı yok.
Ksgbw21 Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #4 Emre3440 dedi: Onları nasıl anlıycam PC'de hiç açılmıyor bu arada şarjı yok. Genişletmek için tıkla... Bataryanın üstünde yazıyor arkasında.
Emre3440 dedi: Onları nasıl anlıycam PC'de hiç açılmıyor bu arada şarjı yok. Genişletmek için tıkla... Bataryanın üstünde yazıyor arkasında.