Casper Nirvana S500 vs Acer Aspire 5 A515-56G

Stitches

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iş(kodlama) ve günlük kullanım için ikisinden birini almayı düşünüyorum. Donanım olarak neredeyse aynılar. Intel Core i5-1135G7 ve NVIDIA GeForce MX450 donanıma sahipler. Arada ufak tefek oyunlar da oynanacak. Güncel oyunlar için çok bir şey beklemiyorum zaten. GTA 5, CS:GO, PUBG gibi oyunları akıcı şekilde oynayabiliriz diye düşünüyorum. Başka önereceğiniz laptop varsa belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Bütçeniz nedir tam olarak?

Acer mantıklı bu bütçede. MX450 olup daha ucuza bir şey bulamadım. Casper önermem asla. MX450'den fazla beklentiniz olmasın bu arada kendisi bir oyun canavarı değil malum. Oyun FPS sonuçları bu şekilde;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki bilgisayarda Dual channel RAM var o biraz FPS artırır.

Tavsiye için teşekkür ederim ancak Acer için yapılan inceleme videosunda şöyle bir yorum dikkatimi çekti.
Forumda da bu konuya değilmiş 'Acer Aspire 5 A515-56G alınır mı?' konusundaki mesaj Acer Aspire 5 A515-56G alınır mı?

Bu arada bütçem ile Mx350 de alabilirim.

Bu model üreticisi tarafından yapılan bir durum, MX350 daha düşük fakat MX350 bulunan farklı bir laptopta bu durum var mı yok mu bakmak lazım ona da. Bütçenizi arttırma şansınız varsa hplerin MX550 olan modelleri var 12.000TL'ye ve 12. nesil işlemcili.

Maalesef bütçem bu şekilde Acer markada böyle bir sorun varsa tercihimi Casper'dan yana kullanacağım.

Maalesef bütçem bu şekilde Acer markada böyle bir sorun varsa tercihimi Casper'dan yana kullanacağım.

Ben olsam yine de Casper tercih etmem. Aceleniz yok ise akşam biraz daha araştırıp başka ürünler bulabilir miyim bakarim, şu an dışarıda olduğum tam yardımcı olamayacağım.

Ben olsam yine de Casper tercih etmem. Aceleniz yok ise akşam biraz daha araştırıp başka ürünler bulabilir miyim bakarim, şu an dışarıda olduğum tam yardımcı olamayacağım.
Tamamdır bekliyorum hocam.

Beklettim kusura bakmayın. MX 450 bu iki cihazdan farklı bütçenizde bulamadım. Dediğin oyunları akıcı olarak MX350 oynatıyor ve bunu buldum;

Lenovo'nun bu cihazları güzel. 10FPS kayıp edip Casper almazdım yerinizde olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…