Casper Nirvana şarj sorunu

aslanemre

Megapat
Merhabalar değerli Sosyal üyeleri.

Casper Nirvana markalı dizüstü bilgisayarım bulunmakta yıllardır kullanıyorum, bilgisayarımın soğutucusu da var yazın falan o sıcakta saatlerce oyun oynuyordum falan her neyse, bilgisayarım açılmaz oldu bende sarjı taktığımız yerde sorun var sanıyordum ki varmış zaten. Tamirciye yolladım tanıdık halletti girişi sonra sarj aletini taktım gene açılmadı. Anladım ki sarj aletinde de sorun var çakma bi sarj aleti aldım 45 TL'ye. Bakıyorum watt, volt değerleri de uyuyor eskisiyle. Tamire falan yollamadan önce batarya çalışıyordu yani fişi çektiğimde falan PC kapanmıyordu şimdi fişi çektiğimde kapanıyor. Uykuya aldığımda kapanıyor, ayrıca %42 kullanılabilir gözüküyor fakat yalan. Şimdi PC maksimum 20 dakika falan açık kalıyor sonra fena bir kasma giriyor ardından kapanıyor bilgisayar, hemen açıyorum açılış ekranında gene kapanıyor. Biraz bekletiyorum soğuyor sonra açıyorum, açılıyor fakat gine 20 dakika falan sürüyor. Yazın böyle değildi saatlerce oyun oyna kapanmıyordu şimdiki sorun ne acaba? Arkadaşlar lütfen yardımcı olun artık gına geldi, yani deli ediyor 1 senedir PC kullanamıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geç biliyorum ama adaptör de sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…