Arkadaşlar laptopu satıyorum. Fiyatını tartışırız laptopun sorunları var onları şöyle yazayim.
Prizden çekince 1 saniye dayanmıyor.
Alt+Tab, et işareti gibi tuşları yapamıyorsunuz kopyala ile yapılır.
Klavyesi çok hızlı kirleniyor.
Ekranında ölü piksel var.
Laptopun özellikleri.
GT 630M ekran kartı.
i5-3230M öyle birşey işlemci
8 GB DDR3 RAM
1 TB HDD
Arkadaşlar Casper laptop ısınma gibi olaylar var. 2013 yılında aldım laptopu 7 senelik HDD sonuçta eski performansını vermiyor arada donma takılma gibi olaylar olabiliyor ama laptop sağlamdır istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ses sistemi iyi değil laptopun. Oyunlar için ideal bir laptopta değil. Ben bilgisayarıma çok iyi baktım 7 sene dayandı bu sistem Casper olmasına rağmen. Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum fotoğrafta klavye çok kirli onu birazdan temizleyeceğim. Sistemde Windows 8.1 yüklü başka Windows sürümü yüklemenizi önermiyorum. Sistemin driverleri günceldir. Sistemde ağır oyunlar oynanmadı oynadığım oyunları göstereyim.
CS:GO.
DoTa 2.
Minecraft.
PUBG Lite.
DMC.
Battlefield 3.
Ve birkaç hikaye oyunu.
Laptopta sadece Far Cry 3'de hafif kasma yaşadım ama aşırı değil oyunu bitirdim. İsteyenler yoruma yazsınlar direk Gmail hesabımı paylaşmak istemiyorum. Değişim yapmadım hiç laptopta aldığım gün ile hiçbirşey değiştirmedim. Aldığınızda termal macun bakımını yapmanızı öneririm. Biraz saçma gelecek ama sistemde tuş aralarında kuş tüyü bulabilirsiniz alerjisi olanlar için özel olarak çıkarabilirim Modelini bilmiyorum laptopun hiçbiryerde yazmıyor. Alacaklara soğutucuda hediyem olsun Bu arada yeni format atılmıştır.
Günceldir.