bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #1 Laptop ilk açıldığında ses bir süre geliyor, sonra ses gelmemeye başlıyor. Ses ancak yeniden başlatınca geliyor ve yine gidiyor. Ne yaptıysam getiremedim. Yardım eder misiniz?
Laptop ilk açıldığında ses bir süre geliyor, sonra ses gelmemeye başlıyor. Ses ancak yeniden başlatınca geliyor ve yine gidiyor. Ne yaptıysam getiremedim. Yardım eder misiniz?
Alperen Ceylan Kilopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 771 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aviyonik Sistemler Mühendisi 8 Şubat 2015 #2 Ses kartı sürücüleriniz yüklü mü? Casper'ın sitesinden bilgisayarınızın modeline göre gerekli sürücüleri indirebilirsiniz.
Ses kartı sürücüleriniz yüklü mü? Casper'ın sitesinden bilgisayarınızın modeline göre gerekli sürücüleri indirebilirsiniz.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Şubat 2015 #3 Hoparlör yapılandırmasını 7.1 falan seçmedin değil mi?
bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #4 Ben hiçbir ayarı kurcaladığımı hatırlamıyorum. Birkaç gündür ses gelmiyor. Geç yazdım kusura bakmayın. UP.
Ben hiçbir ayarı kurcaladığımı hatırlamıyorum. Birkaç gündür ses gelmiyor. Geç yazdım kusura bakmayın. UP.