Casper Nirvana TW8 Ekran Çatlaması

39896

Megapat
Makaleler
8
Laptop Casper Nirvana TW8. Laptopda bakiyordum bir seylere sonra laptopun ekranini indirdim ve odaya gectim. 5 dk sonra bir kere daha laptopa gectim ekrani kaldirirken tak tuk diye kirilma sesleri geliyordu. Biraz actiktan sonra durdum. Ekrana bir baktim catlak gibi duruyordu sanki ve laptopun ekraninin birlesme yeri acik gibi hafiften. Ne yapmam gerek arkadaslar lutfen yardim edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyelim ki menteseler bozuldu ekranin catlak gibi gozukmesi bununla alakali bir sey mi yoksa ekran da mi gitti mentese 30 TL falan google ye baktim sorun degil de ekran gittiyse kotu olur

Arkadaşlar laptopu açayım dedim ekranı bastırarak falan kaldırdım klavye yerinden ekranı açtım bilgisayarı böyle şekiller almaya başladı kırmızı falan oldu çatlak gibi oldu sonra yavaş yavaş geçti ve şuanda bilgisayardan yazıyorum hiç bir şey yok ekran kartında mı sorun var o yüzden oyuna falan da girmeyi denemedim ne yapmalıyım geçti mi ? Ekran hala zor açılıp kapanıyor .

3 saattir açık ve bir sorun yok sizce ne olmuş olabilir ?

Dosya Ekleri

• Hata1.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 281
  • Hata2.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 276
  • Hata3.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 342
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…