Alper Çeliktaş Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2017 #1 Şu anki bilgisayarımı nisan 2010 tarihinde almıştım fakat BIOS'unu hiç güncellemedim. Güncelleme gelmemiştir diye yeni BIOS güncellemesi gelmiş. AİDA64'teki BIOS bölümünde yazanlar şunlar: BilgiAlanı Değer BIOS Özellikleri BIOS Türü Insyde EFI BIOS Sürümü Q3F85 UEFI Boot Hayır Sistem BIOS Tarihi 02/10/2010 Görüntü BIOS Tarihi 09/04/09 无标题文档 Şu sitede BIOS'ları kontrol ettim ama Q3F85'e ait BIOS göremedim. Açıkcası sürümü bilmeden güncellemek istemiyorum. Forumda birkaç konu buldum fakat hepsinde linkler kırılmış.
Şu anki bilgisayarımı nisan 2010 tarihinde almıştım fakat BIOS'unu hiç güncellemedim. Güncelleme gelmemiştir diye yeni BIOS güncellemesi gelmiş. AİDA64'teki BIOS bölümünde yazanlar şunlar: BilgiAlanı Değer BIOS Özellikleri BIOS Türü Insyde EFI BIOS Sürümü Q3F85 UEFI Boot Hayır Sistem BIOS Tarihi 02/10/2010 Görüntü BIOS Tarihi 09/04/09 无标题文档 Şu sitede BIOS'ları kontrol ettim ama Q3F85'e ait BIOS göremedim. Açıkcası sürümü bilmeden güncellemek istemiyorum. Forumda birkaç konu buldum fakat hepsinde linkler kırılmış.