Casper Nirvana TW9 eGPU Ekran Kartını Algılamıyor

efsanekartal2

Decapat
arici ekran kartı takmak üzere gerekli aparatı ve ekran kartını aldım. GTX 1050.
Sistem:
  • i7 740QM
  • Anakart: Quanta SW9/TW9
  • PCI-E 2.0 x16 port #3 Kullanımda @ x16 (nVIDIA GeForce GT 335M (Quanta) Video Adapter, nVIDIA GT215 - High Definition Audio Controller)
  • Desteklenen Bellek Türleri DDR3-800, DDR3-1066, DDR3-1333 SDRAM
Farklı bilgi istiyorsanız, verebilirim.
Sorunum şu; sisteme eski tür bir ekran kartı bağladığımda sistem otomatik olarak onu algılıyor ve sürücülerini yüklemem için bana bilgi veriyor ama GTX 1050'yi taktıgımda herhangi bir tepki vermiyor,
aygıt yöneticisinden bakıyorum yok.
Dahili ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıyorum yine yok, BIOS'tan devre dışı bırakabilecek bir secenek bulamadım.
Şu an zor ve kararsız bir durumdayım, acaba benim sistemim mi bu kartı desteklemiyor veya bir yolu var mı? Yoksa aldıgım aparat mı sıkıntılı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop un bios kilidi açık değilse sorun bundan olabilir.Kilidi açık bios yüklemelisin.White list vardır.
arici ekran kartı takmak üzere gerekli aparatı ve ekran kartını aldım. GTX 1050.
Sistem:
  • i7 740QM
  • Anakart: Quanta SW9/TW9
  • PCI-E 2.0 x16 port #3 Kullanımda @ x16 (nVIDIA GeForce GT 335M (Quanta) Video Adapter, nVIDIA GT215 - High Definition Audio Controller)
  • Desteklenen Bellek Türleri DDR3-800, DDR3-1066, DDR3-1333 SDRAM
Farklı bilgi istiyorsanız, verebilirim.
Sorunum şu; sisteme eski tür bir ekran kartı bağladığımda sistem otomatik olarak onu algılıyor ve sürücülerini yüklemem için bana bilgi veriyor ama GTX 1050'yi taktıgımda herhangi bir tepki vermiyor,
aygıt yöneticisinden bakıyorum yok.
Dahili ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıyorum yine yok, BIOS'tan devre dışı bırakabilecek bir secenek bulamadım.
Şu an zor ve kararsız bir durumdayım, acaba benim sistemim mi bu kartı desteklemiyor veya bir yolu var mı? Yoksa aldıgım aparat mı sıkıntılı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı