Casper Nirvana TW9 Still waiting for root device hatası

karamananadolu

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, elimde Casper Nirvana TW9 marka-modelli eski bir pc'm var. Ben de dedim madem boş durmasın bi Mavericks kuruyum. SUSE Studio Image Writer ile burdan indirdiğim .raw dosyasını flash belleğime yaktım. Her şey güzel Sata Mode:AHCI, boot ettim Clover boot loader çıktı. Kuruluma başladım, bazı komutlar çıktı ve en son resimdeki yazı çıktı ve biraz sonra da başlıktaki hata. Belleği değiştirip sıfır bellekle aynı işlemi yaptım tekrar aynı hatayı aldım.

Sorun nedir, ne yapabilirim ? Bu arada forumda bu konuyu araştırdım ve bi sonuca varamadım o yüzden bu konuyu açtım.

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

IMG_20140928_002532.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet her çözümü uyguladım fakat bi çözüm bulamadım. Yalnız bir şey daha danışmam lazım hatayı alırsanız npci=0x2000 komutunu girin demişsiniz bu komut zaten otomatik olarak gelmiyor mu bir de npci=0x3000 demişsiniz onu yazarken de npci=2000 i mi değiştireceğim yoksa tekrar mı gireceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı