Casper Nirvana W765sub model laptop için lan sürücüsü lazım. Windows 7 Basic, şimdiden teşekkür ediyorum.
Ekran kartı GeForce 310M, Pentium Dual Core T4500. Anakartı bilemiyorumHocam sisteminiz nedir? Anakart, ekran kartı ve işlemci? Casper resmi sitesinde yok.
Eski olduğu için çıkmıyor hocam denedimCihazın etiketindeki seri numarası ile aratın.
Casper Driver İndirme | Casper
İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz.www.casper.com.tr
Eki Görüntüle 2560741
Ekran kartı GeForce 310M, Pentium Dual Core t4500. anakartı bilemiyorum.
Eski olduğu için çıkmıyor hocam denedim.
Teşekkür ederim hocamHemen bulup gönderiyorum hocam bekleyin.
Teşekkür ederim hocam.
64 bit hocamHocam cihazınız 64 bitmi 32 bitmi.
64 bit hocam
![]()
![]()
Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
![]()
Bir saniye hocam 8 çıktı düzeltiyorum.
![]()
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
Bunu kurunca lan olur değil mi hocamEki Görüntüle 2560745
Bir saniye hocam 8 çıktı düzeltiyorum.
![]()
Hocam site Windows 8 diye çıkıyor. Windows 7 diye atıyorum olmuyor. Siz sitede aratın.
Eki Görüntüle 2560751
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.