D DrTyrsu Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #1 Casper Nirvana W765sub model laptop için lan sürücüsü lazım. Windows 7 Basic, şimdiden teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2025
Casper Nirvana W765sub model laptop için lan sürücüsü lazım. Windows 7 Basic, şimdiden teşekkür ediyorum.
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 704 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #2 DrTyrsu dedi: Casper Nirvana W765sub model laptop için lan sürücüsü lazım. Windows 7 Basic, şimdiden teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz nedir? Anakart, ekran kartı ve işlemci? Casper resmi sitesinde yok. Artı 0 Eksi
DrTyrsu dedi: Casper Nirvana W765sub model laptop için lan sürücüsü lazım. Windows 7 Basic, şimdiden teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz nedir? Anakart, ekran kartı ve işlemci? Casper resmi sitesinde yok.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.270 Makaleler 6 Çözümler 561 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 22 Ağustos 2025 #3 Cihazın etiketindeki seri numarası ile aratın. Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr Artı 0 Eksi
Cihazın etiketindeki seri numarası ile aratın. Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr
KS KS D DrTyrsu Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #4 Akbal dedi: Hocam sisteminiz nedir? Anakart, ekran kartı ve işlemci? Casper resmi sitesinde yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı GeForce 310M, Pentium Dual Core T4500. Anakartı bilemiyorum turko35408 dedi: Cihazın etiketindeki seri numarası ile aratın. Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr Eki Görüntüle 2560741 Genişletmek için tıkla... Eski olduğu için çıkmıyor hocam denedim Artı 0 Eksi
Akbal dedi: Hocam sisteminiz nedir? Anakart, ekran kartı ve işlemci? Casper resmi sitesinde yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı GeForce 310M, Pentium Dual Core T4500. Anakartı bilemiyorum turko35408 dedi: Cihazın etiketindeki seri numarası ile aratın. Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr Eki Görüntüle 2560741 Genişletmek için tıkla... Eski olduğu için çıkmıyor hocam denedim
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 704 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #5 Hemen bulup gönderiyorum hocam bekleyin. DrTyrsu dedi: Ekran kartı GeForce 310M, Pentium Dual Core t4500. anakartı bilemiyorum. Eski olduğu için çıkmıyor hocam denedim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hemen bulup gönderiyorum hocam bekleyin. DrTyrsu dedi: Ekran kartı GeForce 310M, Pentium Dual Core t4500. anakartı bilemiyorum. Eski olduğu için çıkmıyor hocam denedim. Genişletmek için tıkla...
KS KS D DrTyrsu Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #6 Akbal dedi: Hemen bulup gönderiyorum hocam bekleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam Artı 0 Eksi
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 704 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #7 DrTyrsu dedi: Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazınız 64 bitmi 32 bitmi. Artı 0 Eksi
KS KS D DrTyrsu Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #8 Akbal dedi: Hocam cihazınız 64 bitmi 32 bitmi. Genişletmek için tıkla... 64 bit hocam Artı 0 Eksi
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 704 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #9 DrTyrsu dedi: 64 bit hocam Genişletmek için tıkla... Akbal dedi: Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Bir saniye hocam 8 çıktı düzeltiyorum. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Akbal dedi: Bir saniye hocam 8 çıktı düzeltiyorum. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Hocam site Windows 8 diye çıkıyor. Windows 7 diye atıyorum olmuyor. Siz sitede aratın. Artı 0 Eksi
DrTyrsu dedi: 64 bit hocam Genişletmek için tıkla... Akbal dedi: Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Bir saniye hocam 8 çıktı düzeltiyorum. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Akbal dedi: Bir saniye hocam 8 çıktı düzeltiyorum. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Hocam site Windows 8 diye çıkıyor. Windows 7 diye atıyorum olmuyor. Siz sitede aratın.
KS KS D DrTyrsu Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #10 Akbal dedi: Eki Görüntüle 2560745 Bir saniye hocam 8 çıktı düzeltiyorum. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Hocam site Windows 8 diye çıkıyor. Windows 7 diye atıyorum olmuyor. Siz sitede aratın. Eki Görüntüle 2560751 Genişletmek için tıkla... Bunu kurunca lan olur değil mi hocam Artı 0 Eksi
Akbal dedi: Eki Görüntüle 2560745 Bir saniye hocam 8 çıktı düzeltiyorum. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Hocam site Windows 8 diye çıkıyor. Windows 7 diye atıyorum olmuyor. Siz sitede aratın. Eki Görüntüle 2560751 Genişletmek için tıkla... Bunu kurunca lan olur değil mi hocam