D DrTyrsu Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #1 Casper Nirvana W765sub model laptop için lan sürücüsü lazım. Windows 7 Basic, şimdiden teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2025
Casper Nirvana W765sub model laptop için lan sürücüsü lazım. Windows 7 Basic, şimdiden teşekkür ediyorum.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.270 Makaleler 6 Çözümler 561 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 22 Ağustos 2025 #11 @Akbal Hocam arkadaş ağ sürücüsü istiyor. Normalde Windows ağ sürücüsünü kurar ve günceller. Güncellemelere baktınız mı? Artı 0 Eksi
@Akbal Hocam arkadaş ağ sürücüsü istiyor. Normalde Windows ağ sürücüsünü kurar ve günceller. Güncellemelere baktınız mı?
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 704 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #12 turko35408 dedi: @Akbal hocam arkadaş ağ sürücüsü istiyor. Normalde Windows ağ sürücüsünü kurar ve günceller. Güncellemelere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Güncellemiyor. Windows 7 manuel kurulması lazım. Akbal dedi: Güncellemiyor. Windows 7 manuel kurulması lazım. Genişletmek için tıkla... Daha önce denemiştim bulamıyor. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @Akbal hocam arkadaş ağ sürücüsü istiyor. Normalde Windows ağ sürücüsünü kurar ve günceller. Güncellemelere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Güncellemiyor. Windows 7 manuel kurulması lazım. Akbal dedi: Güncellemiyor. Windows 7 manuel kurulması lazım. Genişletmek için tıkla... Daha önce denemiştim bulamıyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.270 Makaleler 6 Çözümler 561 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 22 Ağustos 2025 #13 Tüm sürücüleri tek klasörde toplamışlar. Deneyin. Yazılım Geliştirme Platformu Yazılım Geliştirme ve Programlama,Donanım İnceleme,Program Paylaşım Forumu www.yazilimadasi.com @Akbal Son durum nedir? Son düzenleme: 22 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Tüm sürücüleri tek klasörde toplamışlar. Deneyin. Yazılım Geliştirme Platformu Yazılım Geliştirme ve Programlama,Donanım İnceleme,Program Paylaşım Forumu www.yazilimadasi.com @Akbal Son durum nedir?