Casper Nirvana, Windows Update sonrasında kamera çalışmıyor

DemirSet

Zeptopat
Daha fazla  
Notebookum gayet düzgün çalışıyordu. Windows 11 güncellemesi devreye girdi. Sonrasında kameram çalışmaz oldu. Kameranın ışığı yanıyor. Teams ve WhatsApp Desktop'ta kamera görüntü ve ses vermiyor ama ses YouTube'da var. İzinlere baktım, sürücü güncellemeleri yaptım, Windows geri yükleme yaptım. Forumlarda yazılan her şeyi denedim. Olmadı. Bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Kameraya erişim vermeyi açmayı unutmuş olabilir misiniz? Aygıt yöneticisinden kamerayı bulup etkinleştir yapmayıda deneyebilirsiniz, Teams ve WhatsApp'da da erişimleri kontrol edin.

Kameraya erişim vermeyi açmayı unutmuş olabilir misiniz? Aygıt yöneticisinden kamerayı bulup etkinleştir yapmayıda deneyebilirsiniz, Teams ve WhatsApp'da da erişimleri kontrol edin.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. İnanın onu da yaptım. Fn tuşu ile kamera açma kapama bu Nirvana'larda bulunmuyor. Hiç anlamıyorum, herşeyi deniyorum, kamera ışığı yanıyor ve görüntü çıkmıyor.

Özelde bir antivirüs programım yok. Yani Nirvana ile ne geldi ise. Bilgisayarda hiçbir şey de yapmadım.. Zaten öyle program dolu bir notebook da değil. Oldukça sade. Ders veriyordum. Teams'ten. Ara verdik ve o ara güncelleme girdi (ki ben güncellemeleri kapamıştım) sonra kamera görüntü vermez oldu ama ışığı yanıyor.

Böyle bir mesaj var Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda "Device settings for SWD\MMDEVAPI\{0.0.1.00000000}.{5c9ce2ca-dd4a-4cb2-946b-ad0236bdc169} were not migrated from previous OS installation due to partial or ambiguous device match"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…