Casper Nirvana X350 oyunda çok ısınıyor

umutbutpink

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımın bir Nirvana X350'si var. Oyun oynamaya çalışıyoruz beraber ama 1-2 dakika içinde ısınıyor, ani FPS droplar sonrasında ise ciddi bir performans düşüşü oluyor. Önerisi olan var mı?

Cihazda SSD yoksa takılabilir ve RAM yükseltmesi yapılabilir bunun dışında temiz kurulum yapması. Formatla uğraşmak istemiyorsa Unlost'un PC hızlandırmasını uygulayabilirsiniz.

İnternette arattım ama x350 diye bir model bulamadım. C350 olmasın o?

Arkadaşımın bir Nirvana X350'si var. Oyun oynamaya çalışıyoruz beraber ama 1-2 dakika içinde ısınıyor, ani FPS droplar sonrasında ise ciddi bir performans düşüşü oluyor. Önerisi olan var mı?
Casper bu pek bir şey yapabileceğinizi sanmam ancak varsa tanıdık bir bilgisayarcıya götürüp yoksa kendiniz termal macununu değiştirebilirsiniz,ayrıca soğutucu almayı deneyebilirsiniz.

Hocam termal macun zamanı gelmiş olabilir

Cihazda SSD yoksa takılabilir ve RAM yükseltmesi yapılabilir bunun dışında temiz kurulum yapması. Formatla uğraşmak istemiyorsa Unlost'un PC hızlandırmasını uygulayabilirsiniz.
Unlost'un PC hızlandırma videosu balon bir video,diğer videolarda da zaten aynısı var.

RAM vs SSD ile ısınmasının hiçbir alakası yok.

Mobil işlemciye sahip olduğu için onlar arttırılamıyor diye biliyorum

Macun değişim zamanı gelmiştir. Fanlarıda bir güzel temizlemek gerekir.

Bu modeller ısınıyor zaten. Macun değişimi,Fan temizliği yapabilirsin. Fan zorluyorsa kendini özellikle FPS Drop sırasında ThrottleStop indirip Disable Turbo yapabilirsin. Sıcaklık değerlerini de öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…