SenceHangisi
Picopat
Daha fazla
Bu fiyat için araştırma yaptım 2023 F/P bilgisayar 10 bin TL diye bunları buldum siz olsanız hangisini alırdınız? Başka düşündüğünüz olur mu bu bütçeye?
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
Ben pili güzel gitsin istiyorum en azından Valorant gibi oyunları da oynasın istiyorum GTA 5 vs ama şarjı da iyi gitsin istiyorum. Bu linklerden bir tanesinde olan laptop GTA 5 de oynatıyor onun için de araştırma yaptım. Radeon 610M Olan'dan bahsediyorum. Li-po pil olanlar ve hücresi çok olanlar işlemci TDP değeri düşük olanlar nmm miktarı düşük olanlar daha az güç tüketiyormuş ve ekran olarak TN denilen panel en ucuzu ve bilgisayara zahmet ettirmesi daha azmış herhalde.
Yani bu bütçeye oran orantı olarak yüzdesel olarak baktığımızda her yönden en iyi yüzdeyi hangisi verir siz hangisini seçerdiniz?
@Parasız erkek
@Nizel G @Ellie Williams @ibrain
Bilgilenmeliyim yardım eden olurmu ?
Casper Nirvana X400.1155-8V00T-G-F Ultrabook
Casper Nirvana X400.1155-8V00T-G-F Ultrabook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Aspire 3 A315-58G-5839 Notebook
Acer Aspire 3 A315-58G-5839 Notebook NX.ADUEY.001 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Aspire 3 A315-24P-R1X3 Notebook
Acer Aspire 3 A315-24P-R1X3 Notebook NX.KDEEY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP 15-fc0001nt (7P6K2EA) Notebook
HP 15-fc0001nt (7P6K2EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Yani bu bütçeye oran orantı olarak yüzdesel olarak baktığımızda her yönden en iyi yüzdeyi hangisi verir siz hangisini seçerdiniz?
@646148
@Artoria Pendragon @messinicocugu @maximilian borsodi @Achlyis@Parasız erkek
@Nizel G @Ellie Williams @ibrain
Bilgilenmeliyim yardım eden olurmu ?
@longwayy
@picl raknhocam
Son düzenleme: