Casper Nirvana X400.1155-8V00t-g-F vs Acer Aspire 3 A315-58G-5839 vs Acer Aspire 3 A315-24P-r1x3 not

Bütçe
10000

SenceHangisi

Picopat
Daha fazla  
Bu fiyat için araştırma yaptım 2023 F/P bilgisayar 10 bin TL diye bunları buldum siz olsanız hangisini alırdınız? Başka düşündüğünüz olur mu bu bütçeye?

Ben pili güzel gitsin istiyorum en azından Valorant gibi oyunları da oynasın istiyorum GTA 5 vs ama şarjı da iyi gitsin istiyorum. Bu linklerden bir tanesinde olan laptop GTA 5 de oynatıyor onun için de araştırma yaptım. Radeon 610M Olan'dan bahsediyorum. Li-po pil olanlar ve hücresi çok olanlar işlemci TDP değeri düşük olanlar nmm miktarı düşük olanlar daha az güç tüketiyormuş ve ekran olarak TN denilen panel en ucuzu ve bilgisayara zahmet ettirmesi daha azmış herhalde.

Yani bu bütçeye oran orantı olarak yüzdesel olarak baktığımızda her yönden en iyi yüzdeyi hangisi verir siz hangisini seçerdiniz?

@646148

@Artoria Pendragon @messinicocugu @maximilian borsodi @Achlyis
@Parasız erkek
@Nizel G @Ellie Williams @ibrain

Bilgilenmeliyim yardım eden olurmu ?

@longwayy

@picl raknhocam

Son düzenleme:
Casper'a hiç bulaşma. Ortadakini alabilirsin, senin için idealdir.

Bu laptoplar ofis kullanımı için, Excel'de çalışıp 2-3 video/film izlemek için tasarlanmış. Günü kurtarmak için varlar, ne performans ne de malzeme kalitesi olarak çok bir şey bekleme.

Ayrıca pildeyken oyun oynama, pilde oyun oynarsan zaten uzun bir şarj süresi elde edemezsin. Adaptörü bağlayıp oynayabilirsin.
Li-po pil olanlar... daha az güç tüketiyormuş.
Nereden öğrendin bilmiyorum ama böyle bir şey yok.

Hücre artınca da güç tüketimi azalmaz, sadece depolayabildiğin enerji artacağı için daha uzun süre elde edersin.

Casper'a hiç bulaşma. Ortadakini alabilirsin, senin için idealdir.

Bu laptoplar ofis kullanımı için, Excel'de çalışıp 2-3 video/film izlemek için tasarlanmış. Günü kurtarmak için varlar, ne performans ne de malzeme kalitesi olarak çok bir şey bekleme.

Ayrıca pildeyken oyun oynama, pilde oyun oynarsan zaten uzun bir şarj süresi elde edemezsin. Adaptörü bağlayıp oynayabilirsin.

Nereden öğrendin bilmiyorum ama böyle bir şey yok.

Hücre artınca da güç tüketimi azalmaz, sadece depolayabildiğin enerji artacağı için daha uzun süre elde edersin.

Siz MX350 olanı öneriyorsunuz yani. Mx350 hemen bitirtmezmi pili 2 pil hücresi var ve kalitesiz olan pil türü var Lityum bide ddr4 + işlemcisi 28 W kullanıyormuş buda daha hızlı bitirir bir de bir sürü teknolojisi var bu teknolojiler daha fazla güç tüketmezmi ?

@SenceHangisi
Daha performanslı, her şey pil demek değil. Oyun oynayacağım diyorsun, oyun oynayacağın zaman zaten şarja bağlı kalmak zorundasın. Her laptopta yazılı olmayan bir kuraldır bu, pilde oyun oynanmaz. 3 hücreli alıp performanstan ödün vermektense 2 hücreli alıp performanslı almak daha mantıklı.

Oyun açık değilken zaten harici ekran kartı devre dışı kalır, ayrıca işlemci güç tüketimi düşer. Oyun dışında uzun pil süresi alırsın yani.

Li-ion da Li-po da pilin kaliteli ya da kalitesiz olduğu anlamına gelmez, bunu unut.

@SenceHangisi
Daha performanslı, her şey pil demek değil. Oyun oynayacağım diyorsun, oyun oynayacağın zaman zaten şarja bağlı kalmak zorundasın. Her laptopta yazılı olmayan bir kuraldır bu, pilde oyun oynanmaz. 3 hücreli alıp performanstan ödün vermektense 2 hücreli alıp performanslı almak daha mantıklı.

Oyun açık değilken zaten harici ekran kartı devre dışı kalır, ayrıca işlemci güç tüketimi düşer. Oyun dışında uzun pil süresi alırsın yani.

Li-ion da li-po da pilin kaliteli ya da kalitesiz olduğu anlamına gelmez, bunu unut.

Bu bilgisayarlar içerisinde en fazla uzun pil süresini hangisinden alabilirim?
Ben Videolar'da gördüm prize takmadan oynatıyor oyunları bu bilgisayarlar.

@Baş-ül Adam
Bu bilgisayarlara bakınız ve bu bilgisayarlara fiyatına göre ve özelliklerine göre bakınız.
Oran orantı olarak baktığımızda hangisi yüzdesel olarak en iyisidir tüm özellikleriyle teşekkürler.

@Mirza Kaplan burayı yorumlar mısınız?
Bu bilgisayarlara bakınız ve bu bilgisayarlara fiyatına göre ve özelliklerine göre bakınız.
Oran orantı olarak baktığımızda hangisi yüzdesel olarak en iyisidir tüm özellikleriyle teşekkürler.

Bu bilgisayarlar içerisinde en fazla uzun pil süresini hangisinden alabilirim?
Ben Videolar'da gördüm prize takmadan oynatıyor oyunları bu bilgisayarlar.

@Baş-ül Adam

@Mirza Kaplan burayı yorumlar mısınız?

Hepsi benzer pil süreleri verir muhtemelen.

Hepsi benzer pil süreleri verir muhtemelen.

%'Sel oran olarak baktığımızda hangisi daha iyidir? F/P olarak.

@Yener K. yardıma ihtiyacım var bilginiz varsa yardım eder misiniz?
Sizce buradaki ürünlerden fiyatları vs hepsi yakın zaten içlerinde oran orantı olarak %sel olarak en iyisi hangisidir?

@Caner Uncu

@573664

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı