Casper Nirvana X400 laptop batarya durumu nasıl?

Arkadaşlar CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp powercfg /batteryreport bu komutu girdim ve o kısmı tarayıcıya kopyalayıp baktım ve sonuç aşağıdaki Resim'de yazıyor, bir de benim laptopun şarj makinesi 1,2 sene önce değişti ben hep prizde bıraktım laptop şarj'da olmasa da olsa da şimdi günde 6-7 kez prize takıp çekiyorum ve çıkarıyorum sorun olur mu?
Edit; cihazı 2020'de aldım 5 yıllık laptop model Casper Nirvana X400.

1749473364769.png

@He stole my money

Son düzenleme:
Arkadaşlar CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp powercfg /batteryreport bu komutu girdim ve o kısmı tarayıcıya kopyalayıp baktım ve sonuç aşağıdaki Resim'de yazıyor, bir de benim laptopun şarj makinesi 1,2 sene önce değişti ben hep prizde bıraktım laptop şarj'da olmasa da olsa da şimdi günde 6-7 kez prize takıp çekiyorum ve çıkarıyorum sorun olur mu?
Edit; cihazı 2020'de aldım 5 yıllık laptop model Casper Nirvana X400.

Eki Görüntüle 2508255

@He stole my money
Pilin çoğu hala duruyor, %84'ü filan. Zaten ne yaparsanız yapın prizde yoğun güç tüketimi olduğu zaman bir türlü eriyor pil genede uzmanı hocalarımıza sormakta fayda.

tamam hocam birde şu sıcaklık sabitleme şeyi var yaz aylarında çok ısınıyor laptoplar.
Ofis bilgisayarı sonuçta, soğutması bundan ibaret:
1749486115603.png

Termal macununu değiştirin, enazından rahatlar ve fanıda temizlersiniz.

Eki Görüntüle 2508401

bu benim bilgisiyarın içimi.

Eki Görüntüle 2508401

hiç temizlik bakım yaptırmadım termal macun değişimi yaptırdıysamda hatırlamıyorum yüksek grafikli tek bi oynadığım valorant var onda 83 gördü birde roblox grafik sorunundan bazı oyunlarında 85 gördü onun dışında oyunlarda 60-75 arası,windows 10'mu geçsem diye düşünüyorum birde casper yetkili teknik servisine götürsem ek 8 gb ddr 4 ram ve bakım kaç tl ye yapar.

bu benim bilgisiyarın içimi.
Evet.
hiç temizlik bakım yaptırmadım termal macun değişimi yaptırdıysamda hatırlamıyorum yüksek grafikli tek bi oynadığım valorant var onda 83 gördü birde roblox grafik sorunundan bazı oyunlarında 85 gördü onun dışında oyunlarda 60-75 arası,windows 10'mu geçsem diye düşünüyorum birde casper yetkili teknik servisine götürsem ek 8 gb ddr 4 ram ve bakım kaç tl ye yapar.
Çok muhim değil sıcaklıklar ama belli bir derece düşerler. Yetkili servis kaç ister bilmiyorum ama bir 8GB RAM normalde 500TL civarı, bir kaliteli termal macun 300TL civarı tutuyor. İşçilik payı ne kadar olur muamma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı