eGPU olayı dediğim gibi tam verimli olmaz ve ek bir masrafa girmiş olursunuz. İşlemci ve ekran kartı değişimi ise imkansıza yakın bir olasılık işlemci direkt imkansız hatta.
Benim abimin rx570 4gb ekran kartı var r3 2200g işlemcisi var 16 GB ddr4 3000mhz lik Rami var bakın ben abimin pc de GTA v oynarken böyle ultra ayarlarda oynayabilmem gerekir ekran kartı yüksek seviyede lakin böyle donmalar oluyor mouse böyle hareket ederken donuyor3-4 saniye sebebi nedir sizce bence işlemci yetmiyor 600 w psu +80 plus bronze var
Benim abimin rx570 4gb ekran kartı var r3 2200g işlemcisi var 16 GB ddr4 3000mhz lik Rami var bakın ben abimin pc de GTA v oynarken böyle ultra ayarlarda oynayabilmem gerekir ekran kartı yüksek seviyede lakin böyle donmalar oluyor mouse böyle hareket ederken donuyor3-4 saniye sebebi nedir sizce bence işlemci yetmiyor 600 w psu +80 plus bronze var
Sorununuzun bir çok nedeni olabilir. Oyun ayarlarında V-Sync ayarı açıksa kesinlikle kapatın MSAA ayarları son seviyede ise biraz kısın örneğin 8x ayarında ise 4x yapın. Advanced Graphics'de açık bir ayar varsa kapatın. Daha akıcı bir oynanış için MSAA ayarlarını komple kapatıp FXAA açabilirsiniz. Sorununuzun oyundan bağımsız birden çok nedeni olabilir ayrı bir konu açmanızı tavsiye ederim daha iyi yardımcı olurlar. Sorununuz sadece GTA 5'de oluyorsa dediğim işlemleri yapın halen devam ediyorsa ayrı bir konu açın sorunla ilgili.