Casper, Nirvana X500 laptopa Windows 11 kurar mı?

yamukbardak

Femtopat
8vvgor4.png

Selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 6 sene önce işe başladım ve benimle birlikte de yeni bir PC almışlardı. Aldıkları PC de artık dayanamadı o tempoya :D

Şimdi yukarıdaki Casper X500 bilgisayarı aldık ama bunda Windows 10'la birlikte geldi. Ben direkt Windows 11 istiyorum. Acaba geri götürsek yüklerler mi?

Götürseniz yüklemezler fakat Why Not Windows 11 programını indirip sisteminize uyumlu olup olmadığını kontrol edin çünkü TPM ' yi aşsanız bile işlemci desteği sorun olabiliyor. İnsider kanalına da kayıt olursanız Windows 11 ' in beta sürümlerini sistem güncelleme olarak alabilirsin.

Öncelikle hayırlı olsun. Windows 10 yüklü gelmiş zaten FreeDOS falan da değil. Biraz daha bekle zaten yakın zamanda Windows 11 çıkacak. Direk güncelleme şeklinde yaparsın rahat rahat da kafan ağrımadan yıllarca kullanırsın.

Hocam yükleyemezler daha 11 çıkmadı Windows 10 ile devam edeceğiz :) Ekim gibi çıkacağı söyleniyor ama tabii ki duyum bunlar.

Peki sizce Windows 11 de Windows 10 gibi ilk sürümlerde stabilize problemi yaşayacak mı? Ben ilk Windows 10 çıktığında sistemime kurmuştum ve ciddi stabilizasyon problemleri ile karşılaşmıştım. Fakat hepsi zamanla düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı