Casper Nirvana X600 alınır mı?

Hocam 2 senedir Casper X400 kullanıyorum bu dediğiniz sorunların hicbirini yasamadim kasasi bir tek beni klavyeden yana üzdü yil olarak eski modellerde vardir belki dediginiz sorunlar bendeki laptopun macununu kendim acip degistiriyorum öyle bir şey olsa fark ederdim.

Tabii ki kasasi iyi olsa da alınacak bir marka değil ancak yiğidi öldür hakkını yeme demişler o paraya zayif islemcili laptop satiyorlar bir zahmet kasasi sorun çıkartmasin.

Sizin bir adet kullandığınız cihazla marka kalitesini belirleyemezsiniz. Yüzlerce cihaz kurcaladım ve internette genel yorumlar olumsuz. Sizde de Casper var diye toz konduramıyorsunuz gerek yok buna. Kötü marka.

Sizin bir adet kullandığınız cihazla marka kalitesini belirleyemezsiniz. Yüzlerce cihaz kurcaladım ve internette genel yorumlar olumsuz. Sizde de Casper var diye toz konduramıyorsunuz gerek yok buna. Kötü marka.

Toz konduramiyorsunuz tabiri dayanaksiz bir iddiadan öteye gidemez. Sizin kurcaladiginiz cihazlarin vidasi fazla sıkılıp vida yeri kırıldıysa yalama yapıldıysa mentesesi 180'in ustune cikmaya calisilip zedelendiyse gayet normaldir. Markanin fiyatını hak etmediğini zaten belirtdim kendim o dönem taksitle aldığım için bu modelin klasik bir ofis bilgisayarindan öteye gidemeyecegini bilerek tercih etmiştimki öyle zorlayacak oyunlar oynamak gibi bir amacimda yoktu ancak bu ürün ayni modelde her zaman ayni mentese ve ayni kasayı kullaniyor bana gelenin plastigi celigi daha mı saglam çıktı? Hayir hiç sanmıyorum standartdir bu modelden modele değişir ancak X600'un X400'den kötü bir kasaya sahip olacaginida sanmıyorum. Serviste baktığınız cihazlarin ne şartlarda kullanıldığı önemli uzun vida atilip kasasi zarar görmüş ASUS'da gördüm ancak çıkıp kullanmadigim halds ASUS'un kasasi kötü deyip yanlış iddialarda bulunmadım. Dediğiniz kronikler ya kullanici kaynaklidir ya da eski modellere özgüdür kasanin kalitesiz olduğunu Excalibur serisinde duydum kullanmadigim icin ne kadar doğru bilemem ancak benim kullandığım model düzgün kullanimda kasa manasinda kesinlikle sorunsuz klavye sökülüyor performans yetersiz.

Ayrica şimdi baktim bahsettiğiniz mentese kirilma ve vida kronigi F650 ve F600'de mevcutmus.

Siz serviste çalıştığınız için sorunu olmayan cihaz size gelmez zaten nerede sıkıntılı kronik bir model var onunla uğraşırsıniz kullanıcı neden saglam bilgisayari servise göndersin.

Son düzenleme:

Sorunlusunuz siz gerçekten. Su boş marka için bu kadar tartışma bile fazla. Bu kadar vakit ayırmaya bile değmez kendi servisinde çalışıp ayrılanlar bile almayın diyor hala gelmiş satır satır savunma yazıyorsunuz komik. Arkadaşın konusu fikrimizi sormuş bende çöp bir marka ve alınmaz diyorum nokta.

Bu kadar tartışma fazlaysa yanlış bilginizi kendinize saklayın. Sorunlu olan alinmaz ancak kasasi cop değil yanlış bilgi vermeyin diyenmi yoksa serviste eline aldığı bozuk cihazlarla yanlış yorum yapanmi diye de düşünmenizi öneririm. Ayrıca konuyu sanki öneriyormusum gibi carpitmayida bırakın cidden komik duruma düşüyorsunuz. Iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…