S serhatyep Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Merhaba, yakin zamanda laptop alacağım. 2 seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım sadece oyun oynayacağım. Dell Casper
Merhaba, yakin zamanda laptop alacağım. 2 seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım sadece oyun oynayacağım. Dell Casper
Pon Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Yer İzmir/Bornova Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 4.2 GHz , 16 GB RAM , 240 GB SSD , 2TB HDD , GTX 1650 Super , Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Mobilya Ve İç Mekan Tasarımı 3 Temmuz 2024 #2 Casper alma pişman olursun.
S serhatyep Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 Pon dedi: Casper alma pişman olursun. Genişletmek için tıkla... IPS panel ve Intel Iris Xe var ama Casper'da.
Pon dedi: Casper alma pişman olursun. Genişletmek için tıkla... IPS panel ve Intel Iris Xe var ama Casper'da.
Pon Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Yer İzmir/Bornova Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 4.2 GHz , 16 GB RAM , 240 GB SSD , 2TB HDD , GTX 1650 Super , Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Mobilya Ve İç Mekan Tasarımı 3 Temmuz 2024 #4 serhatyep dedi: IPS panel ve Intel Iris Xe var ama Casper'da. Genişletmek için tıkla... Bunu ben değil akınsoft ta awardı bulunan bilgisayarcım söylüyor. Bana en çok tamire gelen laptop Casper diye.
serhatyep dedi: IPS panel ve Intel Iris Xe var ama Casper'da. Genişletmek için tıkla... Bunu ben değil akınsoft ta awardı bulunan bilgisayarcım söylüyor. Bana en çok tamire gelen laptop Casper diye.
S serhatyep Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 Pon dedi: Bunu ben değil Akınsoft'ta awardı bulunan bilgisayarcım söylüyor. Bana en çok tamire gelen laptop Casper diye. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim hocam.
Pon dedi: Bunu ben değil Akınsoft'ta awardı bulunan bilgisayarcım söylüyor. Bana en çok tamire gelen laptop Casper diye. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim hocam.