C contest3 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2013 Mesajlar 6 25 Ağustos 2013 #1 Videonuzda yardımcı olacağınızı söylemişssiniz.CASPER NIRVANA NB INTEL İ5 İŞLEMCİ 6 GB DDR3 RAM NVIDIA OPTIMUS G-FORCE GT520M CUDA + INTEL HD GRAPHICS 3000 ( ÇİFT EKRAN KARTI DEĞİŞİMLİ ) 320 GB HDD Sizce kurulum olurmu ?
Videonuzda yardımcı olacağınızı söylemişssiniz.CASPER NIRVANA NB INTEL İ5 İŞLEMCİ 6 GB DDR3 RAM NVIDIA OPTIMUS G-FORCE GT520M CUDA + INTEL HD GRAPHICS 3000 ( ÇİFT EKRAN KARTI DEĞİŞİMLİ ) 320 GB HDD Sizce kurulum olurmu ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Ağustos 2013 #2 Sistem biraz eski. Sanırım UEFI desteği yok. Teorik olarak uyumlu ama pratikte kurlumda ne tür sorunlar çıkacak bilemeyiz. iAtkos ML2 kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 15 Mart 2014
Sistem biraz eski. Sanırım UEFI desteği yok. Teorik olarak uyumlu ama pratikte kurlumda ne tür sorunlar çıkacak bilemeyiz. iAtkos ML2 kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C contest3 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2013 Mesajlar 6 25 Ağustos 2013 #3 Şimdi USB'yi hazırladıktan sonra windows kurar gibi kurcam dimi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 26 Ağustos 2013 #4 Windows kurar gibi kuracaksınız, evet ama o kadar kolay olmayabilir. Mac OS her bilgisayara kurulamıyor maalesef. Bu videoyu da izlemenizde fayda var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 15 Mart 2014
Windows kurar gibi kuracaksınız, evet ama o kadar kolay olmayabilir. Mac OS her bilgisayara kurulamıyor maalesef. Bu videoyu da izlemenizde fayda var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C contest3 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2013 Mesajlar 6 26 Ağustos 2013 #5 Kurdum the acpi=off -v -f yapmadan giremiyorum ve bazı driverlarda sorun var Wi-Fi felan yardımcı olur musun.
Kurdum the acpi=off -v -f yapmadan giremiyorum ve bazı driverlarda sorun var Wi-Fi felan yardımcı olur musun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 26 Ağustos 2013 #6 -f yapmadan, sadece -v ile açın ve nerede takıldığına bakın. Uyumsuz Kext kurmuş olabilirsiniz. Bunları silin.
-f yapmadan, sadece -v ile açın ve nerede takıldığına bakın. Uyumsuz Kext kurmuş olabilirsiniz. Bunları silin.