Casper Notebook Boot Etmiyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın Casper marka Notebook'una Win 10 kurulumu yapacaktık fakat bilgisayar ne kısa yol boot tuşu ile (F12) ne de BIOS'a (F2) giriş yapamıyoruz. Yardımlarınızı bekliyorum ve ekranda sürekli aşağıdaki bildirimler var.
1.jpg

Sonda "Boot Media in selected Boot device and press a key" yazmakta. Yani Windows 10 kuracağınız USB veya CD'yi takın diyor.

Sonda "Boot Media in selected Boot device and press a key" yazmakta. Yani Windows 10 kuracağınız USB veya CD'yi takın diyor.

Cümleyi yarıdan alamazsınız. Fiili bile almamışsınız. Cihaz seç diyor ama arkadaş Boot menüsüne giremediğini söylemiş.

Tamam da makine zaten içinde Windows olan USB veya CD'yi görüp boot eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminimce laptopun içindeki HDD veya SDD hangisini kullanıyorsanız bir temazsızlık var. İkinci satırda '' Check cable '' yazmakta. Kontrol etmenizde fayda var.

Arkadaşlar bir müddet cevap veremiyordum kusura bakmayın. Tekrar tekrar denedim, şarjı bitti kapandı tekrar açtığımızda biosa girebildim. Bu sefer de şöyle bir sorun çıktı; USB belleği tanıttığımda HDD'yi görmedi. Bende taşınabilir HDD'nin bir bölümünü bölüp FAT32 olarak ayarlayıp onu denedim yine aynı şekilde birini tanıdığında diğerini tanımıyor.
Not: Casper almayın, resmen kamu spotu gibi arıza veriyor... :/
Şunu söylemeyi unutmuşum arkadaşlar, USB'yi de taşınabilir HDD'yi de kendi bilgisayarımda denedim Win10 yükleme ekranı felan geliyor Boot edilebiliyor, ikisinde de sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı