Casper notebooklar iyi bir cihaz mı?

HarunBURAK

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba
Bir çok forum gezdim makale okudum cihaz inceledim. Kimisi diyor ki casper de diğer markalar gibi aynı donanım parçalarını taşıyor. Kimisi de diyor ki casper almak akla değer bir şey değil ve aynı soba gibi.
Benim mantığım bana şöyle diyor. Eğer ucuz bir notebooksa tabiki arıza çıkarması normal. Ama fiyat artarsa cihaz da normal cihazlar gibi performans veriyor. Sizce düşüncem doğru mu. Eğer doğru ise 3000 tl lik casper alınır mı. Bir de gerçekten casper de ısınma problemi mi var. Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 sene önce kadar tam modelini hatırlamadığım nirvana bir cihaz kullandım. Diğer forumlarda dedikleri gibi gerçekten soba gibi. PES 2013 vardı o zamanlar. Oynarken cihaz alev topuna dönüyordu resmen. Bende altına aldığım soğutucuyu bantladım hiç çıkmayacak şekilde öyle çözdüm.

Sorun ucuz yada pahalı olması değil. Cihazlar ne kadar pahalı olursa olsun Casper cihazlar ne sürücü desteği ne BIOS güncellemesi hiçbiri yok. Isınma sorunu, kalitesiz bileşen, rezalet servis, bilgisiz satıcılar daha ne olsun diyor insan. İnanın 8 sene Casper cihaz kullandım bu kadar sorunlu ve rezalet bir firma bulamazsınız. Adamların yaptığı gamıng laptop görünümlü sobada şu açıklama yazıyor "Touchpad ısısı 90 dereceyi geçtiğinde kırmızı aydınlatmasıyla fark yaratır." adamlar sobalarının aşırı ısınıp toucpad ile farkedilmesini sağlayacak .

Casper, ürünlerde en ucuz şekilde nasıl performans sağlayabilirim diyerek üreten bir firma. Ayrıca oyun oynayacaksan casperin normal bilgisayarları sana uygun değil. Oyun bilgisayarı üretmeye başladılar ama pek tavsiye etmem. Monster Türk yapımı ve gayet uygun fiyatlı oyun veya performans dizüstü bilgisayarları üreten bir firma. Masaüstü almayı düşünüyorsan kendin toplaman senin için daha güzel olur.

Muhtemelen Casper den çok canınız yanmış ama benim elimde Casper TW9-SW9 var ve 6 yıldır oynuyorum kendim bozdum bazı yerlerini ufağım diye düzgün kullanamamıştım ama şuan bir çok oyunu oynatıyor Skyrim,Witcher 2, Battlefield 4 vs.

notebook almayı düşünüyorsanız bence MSI ASUS ve MONSTER markalarının dışına çıkmamakta fayda var size 2 farklı 3000 tl lik notebook önerim var MSI GL62 6QD ve MONSTER Abra A5 V6.1 haricindekilere yönelyin bu fiyata ikisinden daha iyisini bırak kafa kafaya olan alternatifi bile yok piyasada

Çok nadirde olsa çıkabiliyor sağlam ürünleri. Ama servis, BIOS güncellemeler gibi sorunlar tüm cihazlarda var nerdeyse. Casper belki 1 yada 2 güncelleme verir ki onlarda da sorun oluşur Casper bu sonuçta. Ama ASUS, MSI, Monster, Dell gibi firmalara bakarsanız 6 ayda bir BIOS güncellemesi gelir cihazlara ve inanın servis kalitesi olarak Casper bunların arkasından bakabilir sadece. İnsanlar bilinçlendikce Casper' ın tüm rezillikleri ortaya çıkıyor.

Şanslıymışım demek ki bir de Evkur dan almıştık yani siz düşünün gerisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…