3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2023 #1 PC açma kısmındaki ışık var ve USB'den telefon bağlayınca da şarj ediyor ama açılmıyor.Ekranda görüntü yok Son düzenleme: 23 Haziran 2023
PC açma kısmındaki ışık var ve USB'den telefon bağlayınca da şarj ediyor ama açılmıyor.Ekranda görüntü yok
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 23 Haziran 2023 #2 Bios ekranı bile gelmiyorsa ekran kartı gg demektir. Artı 0 Eksi
KS KS 3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2023 #3 Emrecngz dedi: BIOS ekranı bile gelmiyorsa ekran kartı GG demektir. Genişletmek için tıkla... PC kapamıyor kapamaya çalıştım on-off tuşundan ondan BIOS'a girilmiyor Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: BIOS ekranı bile gelmiyorsa ekran kartı GG demektir. Genişletmek için tıkla... PC kapamıyor kapamaya çalıştım on-off tuşundan ondan BIOS'a girilmiyor
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 23 Haziran 2023 #4 Kasayı açıp bataryayı sökün, veya varsa kasa üzerindeki reset tuşuna bir iğneyle basın. Artı 0 Eksi
KS KS 3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2023 #5 Emrecngz dedi: BIOS ekranı bile gelmiyorsa ekran kartı GG demektir. Genişletmek için tıkla... HDMI ile TV'ye yansıtmaya çalıştım yansıtmıyor. Emrecngz dedi: Kasayı açıp bataryayı sökün, veya varsa kasa üzerindeki reset tuşuna bir iğneyle basın. Genişletmek için tıkla... PC benim değil ondan sökemem Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: BIOS ekranı bile gelmiyorsa ekran kartı GG demektir. Genişletmek için tıkla... HDMI ile TV'ye yansıtmaya çalıştım yansıtmıyor. Emrecngz dedi: Kasayı açıp bataryayı sökün, veya varsa kasa üzerindeki reset tuşuna bir iğneyle basın. Genişletmek için tıkla... PC benim değil ondan sökemem
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 23 Haziran 2023 #6 Bu bir laptop değil mi? Ters çevirip altında ufak bir delik arayın, yanında reset yazması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS 3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2023 #7 Emrecngz dedi: Bu bir laptop değil mi? Ters çevirip altında ufak bir delik arayın, yanında reset yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Tamir e gidecekmiş Yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Bu bir laptop değil mi? Ters çevirip altında ufak bir delik arayın, yanında reset yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Tamir e gidecekmiş Yine de teşekkürler.