talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 Casper anakartlı PC'ye format atacağım. Format arayüzü hiçbir yerde yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
Talha murat Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 4 Aralık 2020 #2 talhacinar dedi: Casper anakartlı PC'ye format atacağım. Format arayüzü hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... USB'den atıyorsunuz nereden atmayı çalışıyorsunuz?
talhacinar dedi: Casper anakartlı PC'ye format atacağım. Format arayüzü hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... USB'den atıyorsunuz nereden atmayı çalışıyorsunuz?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 4 Aralık 2020 #3 talhacinar dedi: Format arayüzü hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz?
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 4 Aralık 2020 #4 USB'yi doğru yazdırdı iseniz ve BIOS ayarlarınız tam ise, bilgisayarınız açılırken seri bir şekilde ESC tuşuna basın ve gelen BOOT menüsünden USB'yi seçin.
USB'yi doğru yazdırdı iseniz ve BIOS ayarlarınız tam ise, bilgisayarınız açılırken seri bir şekilde ESC tuşuna basın ve gelen BOOT menüsünden USB'yi seçin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Aralık 2020 #5 Sanırım bu bir masaüstü bilgisayar. Muhtemelen de Foxconn anakartı var. Rufus ile BIOS/MBR modunda USB hazırlayın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonrasında da BIOS'a girin ve USB belleği ilk sıraya alın. Takıldığınız yerde nerede takıldığınızı belirtin.
Sanırım bu bir masaüstü bilgisayar. Muhtemelen de Foxconn anakartı var. Rufus ile BIOS/MBR modunda USB hazırlayın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonrasında da BIOS'a girin ve USB belleği ilk sıraya alın. Takıldığınız yerde nerede takıldığınızı belirtin.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #6 Ve bu yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ve bu yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #7 Flash kuracağım. Rufus'u indirdim. Window dosyasını da indirdim ama içinde ISO dosyasını bulamadım.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 4 Aralık 2020 #8 talhacinar dedi: Flash kuracağım. Rufus'u indirdim. Window dosyasını da indirdim ama içinde ISO dosyasını bulamadım. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz ISO dosyasını, Rufus programı yardımı ile USB'ye yazdırmanız gerekiyor.
talhacinar dedi: Flash kuracağım. Rufus'u indirdim. Window dosyasını da indirdim ama içinde ISO dosyasını bulamadım. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz ISO dosyasını, Rufus programı yardımı ile USB'ye yazdırmanız gerekiyor.
talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #9 Alikaplan801 dedi: İndirdiğiniz ISO dosyasını, Rufus programı yardımı ile USB'ye yazdırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası indirdim klasörün içinde yok. talhacinar dedi: ISO dosyası indirdim klasörün içinde yok. Genişletmek için tıkla... İndirmemiz gereken klasör Windows 10 upgrade değil mi?
Alikaplan801 dedi: İndirdiğiniz ISO dosyasını, Rufus programı yardımı ile USB'ye yazdırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası indirdim klasörün içinde yok. talhacinar dedi: ISO dosyası indirdim klasörün içinde yok. Genişletmek için tıkla... İndirmemiz gereken klasör Windows 10 upgrade değil mi?
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.824 Makaleler 1 Çözümler 85 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #10 Hocam eğer discord unuz veya sizle iletişim kurabileceğimiz bir platformunuz varsa sizinle konuşarak iletişime geçebiliriz(daha kolay olur.).
Hocam eğer discord unuz veya sizle iletişim kurabileceğimiz bir platformunuz varsa sizinle konuşarak iletişime geçebiliriz(daha kolay olur.).