Saber01_ Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2019 #1 BIOS güncellemesi yapmam lazım, BIOS güncellemesi için gerekli olan dosyaları paylaşabilir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler. (Link de olur.) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2019
BIOS güncellemesi yapmam lazım, BIOS güncellemesi için gerekli olan dosyaları paylaşabilir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler. (Link de olur.)
suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 6 Şubat 2019 #2 Buyur dostum link. Güncel son BIOS 303 galiba. Başka çıkmıyor. Casper Notebook Sistem Bios Güncelleme Yükleme Dosyaları İndir – Casper Yetkili Servis | 0850 562 16 24 Bize Ulaşın | Casper Yetkili Servis
Buyur dostum link. Güncel son BIOS 303 galiba. Başka çıkmıyor. Casper Notebook Sistem Bios Güncelleme Yükleme Dosyaları İndir – Casper Yetkili Servis | 0850 562 16 24 Bize Ulaşın | Casper Yetkili Servis
EnsarCanca Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 Biosu güncelleme ekranında tp.bat yazıyorum sonra Yes e basıyorum. Ardından bana bu hatayı veriyor. Bios şifresini girdim ancak olmadı. Bios pilini söktüm yine olmadı.
Biosu güncelleme ekranında tp.bat yazıyorum sonra Yes e basıyorum. Ardından bana bu hatayı veriyor. Bios şifresini girdim ancak olmadı. Bios pilini söktüm yine olmadı.