Casper Pişmanlıktır

Şu an yaptıkları tek şey işlemciyi yüksek tutup ekran kartını hiç önemsememek. "4 cigolayt yada 2 cigolayt olsun yeter" diyorlar.
Bunu sadece Casper mı yapıyor sanıyorsunuz? Msi, monster gibi firmalar hariç tüm laptop üreticilerinin pazarlama taktiği bu.

Casper nirvana leptop almıştım. 1 sene sonra ses gitti. 2 senedir sessiz kullanıyorum. Lanet birşey aldığım güne lanet olsun.

Herkes etrafındaki insanları bilinçlendirmeli bu tür kazıklanmalara karşı.

Bunu sadece Casper mı yapıyor sanıyorsunuz? Msi, monster gibi firmalar hariç tüm laptop üreticilerinin pazarlama taktiği bu.

Evet sadece Casper yapmıyor. Şu var ülkede en çok şube bunlara ait olduğundan reklamlarında tesiriyle oyun bilgisayarı dediğinde bilinçsiz insanların aklına ilk Casper geliyor sonra gidiyor çocuğuna karne hediyesi, doğum günü hediyesi mahiyetinde burdan bilgisayar alıyor.

İnsanları bilinçlendirmek güzel fikir aslında yanlız bunu yapmak bazen ters tepebiliyor sen iyi niyetle bilinçlendirirken karşındaki senin kıskançlık yaptığını düşünüp inadına alıyor. Ah amcaoğlu ah.

Son düzenleme:
Casper pişmanlık değildir. Casper sayesinde garip pc donanım sorunlarını öğrenmiş oluyorsun.
Casper kullanırken dvd rom takılıyken pc 3 dk içerinde kapanması sorunu ile karşılaşan var mı. Bu sorun beni çok uğraştırmıştı. Usb dvd rom takıyordun sorun yoktur. Denemediğim parça kalmamıştı en son olarak biosunu güncelleştirdim soorun çözüldü. (Casper teknik servisinde çalışıyordum.)

Son düzenleme:
Benim bu foruma başlama maceram casper ile oldu. En çok kullandıkları yöntemde türk malı olması.

Bilgisayarda Windows 7 Ultimate kurulu ama kasma yapıyor. Videoları 144p anca açıyor. Kuzenime Casper'in kötü olduğunu söylüyorum benimkinin kötü olduğunu söylüyor. Bende Exper var Casper'dan daha iyi. En azından GTA San Andreas'da kasmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…