Casper PSU alınır mı?

Bütçe
1250

Normal cevaplari yazarken noktalama isaretlerine bu kadar dikkat ederken az yukarida elinle yazdigin mesajda neden dikkat etmedin? Ayrica noktalama isaretlerine dikkat ederek bu kadar hizli mesaj yazmak nasıl mumkun olabiliyor ki yazdigin mesajlarin cogunda da genell olarak tek bir PSU modeline odaklaniyorsun hangi tur yapay zeka?

Hocam sizde yanlış anlamayın fakat enermaxda iyi bir PSU değil. DC-DC bile yok. Grup regulasyon kullanıyor. 1 tane bile test veya PCB görüntüsü olmadığından kalitesine bir şey diyemiyorum.

Evet iyi bir PSU degil ama F/P olarak bakarsak yeterli bir PSU arkadasin bahsettigi Thermaltake PSU ile arasinda nasıl bir fark var onu merak ediyorum.

Birinde nokta ve büyük harfe basmadım diğerinde bastım konumuz bu mu bastım birinde basmadım.

Aklınızda kalmasın 28 yaşındayım, 4 yıl internet kafede zaman geçirdim, sonra 2 yıl daktilo kursuna gittim. Şimdi ise bilgisayarcılık işiyle uğraşıyorum. İster istemez klavye ile yakınlığım var. Ve admin'ler beni fazla uyarıyor kesme işareti atmadığım için vs. Ondan dolayı dikkat etmek şart.

Kendi konunu acmiyorsan ve konu altinda tartisiyorsan adminlerin noktalama isaretlerine o kadar da taktigini gormedim 3 yıldır kullaniyorumm bu forumu ve bircok sefer konu altinda tartisma yaptim noktalama isaretlerine dikkat etmedim ona ragmen onlarin neredeyse hicbirinden uyari yemedim.

ChatGPT ile sık sık sohbet eden birisiyim ve konuşma biçiminiz arasında neredeyse fark yok.

Eki Görüntüle 2529259

Ehehe ne diyorsan aynisini diyor bilemedim hocam

Burada amacımız bir dostumuza PSU önermekti sen bütün mesajları alıp chat GPT'ye analiz ettirip ondan sonra bana sen yz kullanıyorsun demen. Akla hayale sığmayacak bir şey siz benden daha iyi bilirsiniz siz önerin o halde hadi hayırlı akşamlar

Hayirli aksamlar.

hata yapmamak için aynı cümleyi 2 defa okuyorum 2 ceza puanı aldım geçenlerde hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…