Casper PSU İle 750Ti çalıştırma

qdpooL'16

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Arkadaşlar bir sorum olacaktı, Benim 4 senelik eski Casper bilgisayarım var sistem özellikleri epey bi
Eskidi.
Sistem özellikleri;
Pegatron ipx41-d3 Anakart.
Elixir 2 gb 1333 mhz ram (pc açılsın diye takmışlar :D )
Zotac GeForce 210 1Gb 64 Bit Ekran kartı
Intel pentium E6500 2.9 ghz işlemci
Casper 250W psu.
Bu sisteme fazla bütçem olmadığı için GTX 750 Ti almak istiyorum 750Ti 60-64W
TDP si var benim güç kaynağım 12V kanalına 96w güç veriyor ama işlemci ve diğer bileşenler işin içine girince bayağı bir dert oluyor belki yetebilir ama Casper'in Kalitesiz güç kaynağınada güvenmiyorum sizce ne yapmam lazım.
Birazdaha para biriktirip APU Sistemmi toplayayım. Yoksa 100-150 tl daha koyup adam akıllı bir PSU'mı alayım ? Cevaplarınızı bekliyorum. Hepinize iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 7 sene kullandım Casper PSU' yu açıkcası sıkıntı çıkardı diyemem. Ama 250w' lık bir PSU ne kadar güvenilir bilemem. Zaten o PSU' da yetmez. Kaliteli bir 400-450w PSU alın kafanız rahat etsin. Tavsiyem Corsair 450W 80+ bakabilirsin. Bence bekle komple sistem toplarsın.

Sistemi komple yenilemen daha iyi olur.
Aynen öyle bişey düşünmüştüm hem 750 ti alsamda dar boğaz olacaktı.

Ben 7 sene kullandım Casper PSU' yu açıkcası sıkıntı çıkardı diyemem. Ama 250w' lık bir PSU ne kadar güvenilir bilemem. Zaten o PSU' da yetmez. Kaliteli bir 400-450w PSU alın kafanız rahat etsin. Tavsiyem Corsair 450W 80+ bakabilirsin. Bence bekle komple sistem toplarsın.
Aynen ama para biriktirmek daha mantıklı olacaktır. Malum dolar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı