Casper S500 vs WTCN Star Sistem

Daha fazla  
Meslek
Sivil Polis
Merhaba arkadaşlar;
Aklımda şöyle bir kasa var.
Ama bunu alırsam klavye + Monitör ile 5500'den 6600 gibi bir fiyata çıkıyor.
Ve bunu alamama ihtimalim var. Diğer konu ise Casper Nirvana S500
Benim için CS:GO'da 60 FPS yeterli.
Casper Nirvana S500 güzel midir? Oyun performansı nasıldır?
Casper Nirvana S500'mü? wtcN-Star kasa mı?
Dipnot:
Benim bu kasayı alamama ihtimalim var.
Ben birde Casper Nirvana'nın oyun performansını merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kasadaki SSD kronik sorunlu, PSU ise Çin malı. Ayrıca 8GB bellek yetersiz. Almanızı tavsiye etmem.

Casper eskiden beri gerek malzeme kalitesi, gerekse servis bakımından sevilmez/ tavsiye edilmez.
Ek olarak Casper Nirvana S500 serisi oyun için uygun değil.

Tam bütçenizi söyleyin ki güzel bir tavsiyede bulunalım.

5500
CS:GO 60 FPS yeterli.
Şu Oyunları oynayacağım.
VALORANT,Counter Strike:Global Offensive,Player Unknowns Battle Grounds LİTE,Grand Theft Auto 5(Bunu oynamasamda olur zorunlu değil),Call Of Duty 4,League Of Legends (Lütfen bana bu oyunların teker teker kaç fps alacağımı yazarmısınız önerdiğiniz laptop/kasa için)(çok kasa tercih etmek istemiyorum monitöre ek para veeresim yok)

Bu kasada aşağıdaki değişiklikleri yapıp alabilirsiniz.
Anakart: MSI B450M-A PRO MAX
PSU: Sharkoon 650W SHP650 V2
Monitör: LG 22" 22MK400H-B 1ms 75Hz
Toplam: 5578₺

Oyunlarda alacağınız FPS aşağı yukarı videodakiyle aynı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir ani lag (donanımsal olarak) darboğaz sıkıntısı olur mu? Yani donanımlar birbirne yakın değilse (örnek veriyorum) darboğaz veya lag sıkıntısı olur mu?Sistem parçaları birbirine yakın mı?

@Hüsnü_Çoban Hiçbir şekilde uyumsuzluk veya sorun yaşamazsınız. Zaten sistemi size gönderirken monte ediyorlar.
Harikasınız çok teşekkürler.Son bir soru sormak istiyorum ucuz klavye ihtiyacım var.Mousem ve kulaklığım zaten var Ses kartı gerekli mi?Uuz klavye hangisini önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…