Casper saçmalığı

Alp34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçen gün babamın zoru ile Casper Nirvana denen bilgisayardan aldık. Açıkçası özelliklerine baktığımda benim Asıs laptopumdan daha iyiydi fakat Gta SanAndreas da bile hata verdi. Halbuki daha düşük sistemli Asus laptopumda GTA4'ü dahi 25-30 fps alarak rahatça oynuyordum. Bunun nedeni ne olabilir Casper neden berbat?

Driver hatasi falan demişti. Sonra ilk günden bu yana durduk yere "Bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı" falan deyip Restart attı. Şuan hiç açılmıyor hep Windowsu sıfırlayıj falan diyor daha 4. Günümüz :)

Casper pişmanlıktır :D Eski Casper bilgisayarımda Vestel marka ekran kartı mı ne çıkmıştı babam yine zorla bunu aldı. Şimdi iade ile uğraş dur.

Driver hatasi falan demişti. Sonra ilk günden bu yana durduk yere "Bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı" falan deyip Restart attı. Şuan hiç açılmıyor hep Windowsu sıfırlayıj falan diyor daha 4. Günümüz :)

Bilgisayarın içindeki Windows sürümü aktivelimi?
Değilse 2saate bir bu şekilde yeniden başlatacaktır.

Yeniden başlatma derken "driver_power_state_failure" falan diyor ve bunun gibi 2-3 tane daha hata adı öğrendim Casper sayesinde.

Driver hatası ise Casperin ne suç var. :D O kadarda değil. Hatayı öğren ve buraya yaz.
Benim anlamadığım bu sorunları bir tek Casper'da yaşadım maalesef. Türk malı olduğunu duymuştum Casper'ın :D

Okudum, oradaki çözümleri denedim sorun çözülmemişti maalesef. Hazır babam da ikna olmuşken değiştirelim daha iyi :D Bu arada sen Casper kullanıyorsun galiba ? :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı