Merhaba arkadaşlar geçen gün babamın zoru ile Casper Nirvana denen bilgisayardan aldık. Açıkçası özelliklerine baktığımda benim Asıs laptopumdan daha iyiydi fakat Gta SanAndreas da bile hata verdi. Halbuki daha düşük sistemli Asus laptopumda GTA4'ü dahi 25-30 fps alarak rahatça oynuyordum. Bunun nedeni ne olabilir Casper neden berbat?
Driver hatasi falan demişti. Sonra ilk günden bu yana durduk yere "Bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı" falan deyip Restart attı. Şuan hiç açılmıyor hep Windowsu sıfırlayıj falan diyor daha 4. Günümüz
Casper pişmanlıktır Eski Casper bilgisayarımda Vestel marka ekran kartı mı ne çıkmıştı babam yine zorla bunu aldı. Şimdi iade ile uğraş dur.
Driver hatasi falan demişti. Sonra ilk günden bu yana durduk yere "Bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı" falan deyip Restart attı. Şuan hiç açılmıyor hep Windowsu sıfırlayıj falan diyor daha 4. Günümüz
Okudum, oradaki çözümleri denedim sorun çözülmemişti maalesef. Hazır babam da ikna olmuşken değiştirelim daha iyi Bu arada sen Casper kullanıyorsun galiba ?