Casper Sisteme HD 7970

Berkeyuksel

Hectopat
Arkadaşlar ben casper masaüstü pc kullanıyorum. Bilgisayarım ATI HD7750 ekran kartı 1GB hafızası var i5 işlemci kullanıyorum fakat ekran kartım yetersiz buluyorum. Şu ekran kartını alacağım:
VATAN COMPUTER - ASUS - HD7970 Matrix Platinium DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

PC'min anakartının özelliklerini güç kaynağının kaç Watt olduğunu bilmiyorum. Sizce uyar mı ? Sonuçta i5 işlemci takılı anakartımda % kaç uyar. Çünkü hazır aldım bir söyler misiniz ?

Ekrankartı anakarta uyacaktır.Güç kaynağının kaç watt olduğunu bakmalısın.Yanlış anlama ama sonuçta bilgisayarın casper.Casper kalitesiz bir marka olduğu için bence kasaya 300 watt gücünden yüksek bir güç kaynağı koymıyacaktır.

Sana katılıyorum.Berkeyuksel o ekran kartını alamazsın,çünkü stoklara girmeyecek.Alıcaksan Nvida nın yeni serisi olabilir.Ama Amd'ni yeni serisi çıkacak ve oyunlara daha uyumlu olcakmış.Ama beklemem diyorsa bu olabilir.
VATAN COMPUTER - ASUS - HD7970 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart
Bide bu güç kaynağını almalısın.
VATAN COMPUTER - XIGMATEK - CENTAURO SER
Hem mödüler hem de ekran kartını rahatlıkla çalıştırır.Oc bile yaparsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemci modelin nedir? Hangi anakartda kullanacaksın? Ve en önemlisi güç kaynağın yeterli olacak mı? Şimdiden tahmin yürüterek o sisteme HD 7970 çok fazla olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…