Jusword Kilopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar benim bigisayarın markası Casper. Bilirsiniz Casper'lar fazla ısınırlar bu yüzden bana sağlam bi soğutucu gerek. GTA 5 indiricem. GTA 4 de çok ısınıyodu. GTA 5'i düşünemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2015
Arkadaşlar benim bigisayarın markası Casper. Bilirsiniz Casper'lar fazla ısınırlar bu yüzden bana sağlam bi soğutucu gerek. GTA 5 indiricem. GTA 4 de çok ısınıyodu. GTA 5'i düşünemiyorum.
W Weird flex Kilopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2015 #2 Büyük bir derin dondurucu alın içine bilgisayarla ile girin. Hem siz hem de bilgisayar serinlesin(Casper bilgisayarın serinlemesi zor). Size önerilerim: NOTEPAL INFINITE EVO 12" - 17" NOTEBOOK SOĞUTUCU (3 Port USB) - Vatan Bilgisayar Delta DCF 466 L A+ 466 Lt Blok Kapaklı Derin Dondurucu Fiyatı
Büyük bir derin dondurucu alın içine bilgisayarla ile girin. Hem siz hem de bilgisayar serinlesin(Casper bilgisayarın serinlemesi zor). Size önerilerim: NOTEPAL INFINITE EVO 12" - 17" NOTEBOOK SOĞUTUCU (3 Port USB) - Vatan Bilgisayar Delta DCF 466 L A+ 466 Lt Blok Kapaklı Derin Dondurucu Fiyatı
Jusword Kilopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2015 #3 Kardeşim bu konuyu sen dalga geçesin diye açmadım ben zaten ısınma sorunu olduğu için bu konuyu açtım yoksa açmazdım
Kardeşim bu konuyu sen dalga geçesin diye açmadım ben zaten ısınma sorunu olduğu için bu konuyu açtım yoksa açmazdım