Casper T18-M Tablete Windows 8 yükleyebilir miyim ?

fatality

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba
Ben bimden Casper T18-M tablet aldım. Bir videoda adamın Android tablete Windows 8 yüklediğini gördüm ama nedense nasıl yapıldığını anlatmamış. Ama fake olmadığına eminim. Galiba Androidde bootloader kilidi varmış. Bunu açıp istediğin OS'u yükleyebiliyormuşsun. Bu bootloader kilidinin nasıl açılacağını ve eğer mümkünse tablete nasıl BIOS gibi bir şey yükliyeceğimi öğretebilir misiniz ? Çünkü videodaki adam da BIOS'tan yüklüyor Windows 8 i. Garanti umrumda değil çıkıyorsa çıksın garantiden. Lütfen yardım edin.

Edit: Bir de tabletimin özellikleri linkteki Windows 8 tabletle aynı. Yani eğer yüklersem güncelleme falan gerekirse bence çalışır. İşlemciler aynı Z3735g.

CASPER VIA T8W INTEL ATOM Z3735 1.83GHZ-1GB-32GB HDD-8''-CAM-BT-W8.1 - Vatan Bilgisayar

Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda Android tablete yüklemiyor. Elinizdeki cihaza Windows yüklenemez. Bunun birden çok sebebi var. Aklıma gelenlerin hepsini yazayım:
  • Casper cihazın bootloader kilidinin nasıl açılacağı konusunda en ufak bir bilgi mevcut değil.
  • Bootloader kilidi açılsa dahi cihazın USB'den boot edip etmeyeceği, etse de UEFI desteğinin olup olmayacağı belli değil.
  • Bir şekilde USB'den boot edip kurdunuz. Cihazdaki donanımların Windows 8 ile uyumlu olacağından nasıl emin olabiliyorsunuz ?
Özetle Casper alarak bir hata yapmışsınız, bir daha böyle bir hata yapmayın.

Teşekkür ederim Recep abi bundan önce büyük bir forum sitesinde (adı lazım değil)konu açmıştım hiç kimse cevap yazmamıştı.Gerçekten çok sağol.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…