Casper tablete root atma

Danzo

Hectopat
Arkadaşlar elimde Casper VIA T7 model bir tablet bulunmakta. Hiçbir şekilde root işlemi yapamadım. Kingoroot gibi programları denedim bir türlü yapamadım. Önerisi olan var mı? Android sürümü 4.4.2. en son buradaki yöntemi denedim ama olmadı. Hatta direkt buradaki adımlardan install ZIP adımı yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odin ile root atabilirsiniz detaylar için YouTube: Odin root ilgili videolara göz atınız.

Odin ile root atabilirsiniz detaylar için YouTube: Odin root ilgili videolara göz atınız.
Hocam programları denedim. Olmuyor. TWRP yükleyeyim dedim cihaza uygun TWRP bulamadım. Bu cihazları casper dışarıdan alıyor. Acaba bu cihazın asıl üreticisini bulabilir miyim? Aradım ama tabletleri kimden aldığını bulamadım.

Hocam bende T7D modeline root için dosya arıyordum. Yapabildiniz mi?

İşlemci modeli ve board a göre root dosyası bulup işlemciyle uyumlu flashprogramıyla root atmayı deneyin.

Tabletin işlemcisiyle Toshiba AT7-C8 diye bir tablet var benziyormu? Android sürümünüzüde belirtirseniz iyi olur.

Anakartın üzerinde bir kod yazması gerekiyor. Bu kodu Google'de aratırsan bulabilirsin asıl üreticiyi.

Bu tabletler Intel Atom işlemcili bunlara adb üzerinden CWM Recovery yüklenip SuperSU zip flashlanıp root atılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…