Başarılı Kurulum Casper TKI3210D-macOS Sierra

Sistem özelliklerim;
  • Core i5-3210M 2.50GHz
  • 8 GB RAM
  • Nvidia GT630M+ İntel HD4000
Çalışan Özellikler:
  • Ses
  • Ethernet ( Wifi değil )
  • Uyku
  • Appstore
Sorunlu Donanımlar:
  • RTL8188CE Wifi Yongası ( TP-Link WN725N wireless adapter alarak sorunu çözdüm.)

Sistemim, Windows 10 ve macOS Sierra dual boot şeklindedir. Soruları olan arkadaşların sorularını cevaplamak için hazırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim. Bu arada Linux'la yapabildiğimiz gibi çift boot yapabiliyor muyuz?

Peki after effects gibi programları crackli biçimde kullanabilir miyiz?

Ses sorununu nasıl çözdünüz ?

Ses sorununu nasıl çözdünüz ?
Ses sorununu universal olan VooDooHDA kullanarak çözdüm.
Rehberler kısmında kurulumunu belirten bir rehber olması gerekli. Oradan yararlanıp sizde kurabilirsiniz.

Selam hocam bende Casper nirvana csy var denedim ama bi türlü kuramadım. Nvidia ekran kartından dolay. Acaba anlatabilir misin nasıl kurduğunu?

Dual boot hakkında soru sormak istiyorum; SSD'ye W10, harddiske High Sierra kurulabiliyor mu? Özellikle Windows 10 SSD'de kuruluyken harddiske kurulum mümkün mü ?

Birebir aynı sistem bendede var ve ilk kurulumum başarısız oldu birşeyler araştırdım Intel virtualization technology olmadığı için dual boot edemiyormuşuz ama siz iki işletim sistemi kurduğunuzu söylediniz nasıl sorunsuz çalıştı? Yardımınıza ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…