kamil484k Hectopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 16 31 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar forumdaki bulduğum dosyayı indirdim. Bootable USB'yi de yaptım geriye ne kalıyor bulamadım. Nasıl yapılıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2018
Arkadaşlar forumdaki bulduğum dosyayı indirdim. Bootable USB'yi de yaptım geriye ne kalıyor bulamadım. Nasıl yapılıyor?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 31 Mayıs 2018 #2 USB'den boot edip güncellemeyi yapıyorsun. Soruyu tam anlamadım. Detaylı yazar mısın?
kamil484k Hectopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 16 1 Haziran 2018 #3 Mert dedi: USB'den boot edip güncellemeyi yapıyorsun. Soruyu tam anlamadım. Detaylı yazar mısın? Genişletmek için tıkla... forumdan gerekli bios dosyasını indirdim bi de forumda dos gerekebilir yazıyodu onu da indirdim video rehber:bootable usb yapmayı da izledim ama sonra ne yapıcam onu anlamadım
Mert dedi: USB'den boot edip güncellemeyi yapıyorsun. Soruyu tam anlamadım. Detaylı yazar mısın? Genişletmek için tıkla... forumdan gerekli bios dosyasını indirdim bi de forumda dos gerekebilir yazıyodu onu da indirdim video rehber:bootable usb yapmayı da izledim ama sonra ne yapıcam onu anlamadım
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 1 Haziran 2018 #4 İndirdiğin BIOS dosyasını USB belleğe atıp, bilgisayarını yeniden başlatacaksın. USB'den sistemi boot edip güncellemeye başlayacaksın.
İndirdiğin BIOS dosyasını USB belleğe atıp, bilgisayarını yeniden başlatacaksın. USB'den sistemi boot edip güncellemeye başlayacaksın.